Přejít k hlavnímu obsahu

Gromatic končí působení, tým jde do Portugalska

19. 8. 2018 | 20:58 Counter-Strike 2
Organizace Gromatic esports působí na domácí scéně od první poloviny loňského roku, avšak tímto srpnem vše končí. Jeho jediná sekce ve hře CS:GO se navíc překvapivě stěhuje do Portugalska.
Výchozí obrázek

Organizace Gromatic esports působí na domácí scéně od první poloviny loňského roku, avšak tímto srpnem vše končí. Jeho jediná sekce ve hře CS:GO se navíc překvapivě stěhuje do Portugalska.

Chod organizace Gromatic esports drželo nad vodou duo Lukáš Hrabec a Václav Valík, oba však už nemají v současnosti na chod organizace dostatek času, aby jí mohli stále posouvat a naplno se o ni starat. Místo fungování na půl plynu se oba majitelé rozhodli aktivity Gromatic pozastavit, a tak se s ní rozloučila jediná CS:GO sestava, která v MČR klasifikace aktuálně drží 11. příčku.

Jméno Gromatic jsme viděli na obou letošních sklizních, ačkoliv se z nich na MČR nedalo postoupit, tým kolem Adama 'Neci' Zouly je na domácí scéně opravdu vidět. Nyní však zapomeňte na původní název, tím novým se setává EXEC Esports, tedy portugalská organizace, kde se česká pětice zařadí po bok druhé domácí sestavy. Zdá se vám tento přestup šílený a o EXEC jste dosud neslyšeli? Řady této organizace před nedávnem rozšířil manažer z našich vod a vedle nových partnerů byla akvizice tohoto CS:GO týmu potvrzena na oficiálním Facebooku 13. srpna.

K odchodu Gromatic esports ze scény se pro PLAYzone.cz vyjádřil Lukáš Hrabec:

Jelikož nikdo z vedení na to teď už bohužel nemá čas, musíme naše působení na této scéně ukončit. Není vyloučeno, že se někdy v budoucnu vrátíme a třeba ještě silnější. Tímto chci poděkovat Necimu za neskutečně dobrou reprezentaci, kterou jsme si ani nezasloužili, a věřím, že pokud to klukům vydrží, tak budou na topu naší scény. Největší poděkování patří asi mému parťákovi Václavu "Caniballs19" Valíkovi, se kterým jsme drželi až do konce a snažili se vybudovat organizaci na úrovni. Taktéž děkujeme všem fanouškům a lidem, kteří nás podporovali.

Složení nového CS:GO týmu EXEC Esports:

{#Česká Republika} Adam 'Neci' Zoula
{#Česká Republika} Jan 'hones' Urválek
{#Česká Republika} Robert 'manguss' Kasper
{#Česká Republika} Matěj 'stinx' Štorek
{#Česká Republika} Vít 'noobiq' Pohlot

{#Česká Republika} Milan 'Striker' Švejda – trenér

Štítky: GROMATIC ESPORTS
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.