Přejít k hlavnímu obsahu

Fear the Wolves vstupuje do Early Accessu!

23. 8. 2018 | 19:23 Všechny hry
Je nám obrovskou ctí vám oznámit, že Battle Royale střílečka Fear the Wolves 28. srpna vstupuje do fáze předběžného přístupu na Steamu.
Výchozí obrázek

Je nám obrovskou ctí vám oznámit, že Battle Royale střílečka Fear the Wolves 28. srpna vstupuje do fáze předběžného přístupu na Steamu.

Díky kombinaci tradičního BR režimu (poslední přeživší) s PVE elementy, unikátní radiací, počasím a speciálním mechanismem extrakce na konci hry, vám Fear the Wolves zaručuje napínavý a atmosférický herní zážitek v rujnách rozpadajícího se Černobylu.

Fear the Wolves vstupuje do předčasného přístupu po dodatečném 6 týdenním beta testování které přišlo po zrušení původního plánu vypustit hru v půlce července. S vylepšenou stabilitou serverů, herní optimalizací a balancem je nyní čas, kdy si může Fear the Wolves vychutnat širší publikum na Steamu.

Unikátní herní prvky hry můžete vidět v sérii videí, které jsme vám ukázali na sociálních sítích. Ti horlivější z vás si je mohou vyzkoušet hned při spuštění hry.

Jsme připraveni získat další zpětnou vazbu a díky ní vylepšit hru společně s rostoucí komunitou hráčů nadšených z další evoluce režimu Battle Royale. První verze předčasného přístupu představuje samotný základní herní styl a nádech S.T.A.L.K.E.R.a a spousta dalších věcí je již ve vývoji.

Nová mapa a herní mód, více zbraní, předmětů, mutantů a další variace počasí počasí - slibujeme vám tedy regulerní, velké aktualizace obsahující právě, a nejen, tyto novinky. Tyto updaty se budou vydávat dle plánu, který je k nalezení na po celou dobu vývoje na Steam stránkách. I komunita bude hrát svou roli a to od zpětné vazby k balancu zbraní po nové nápady, jak vylepšit systém počasí a PVE. Další práce na vylepšení serverů taktéž budou pokračovat jak jen bude dlouho.

Velmi se těšíme na odzkoušení hry s širší základnou hráčů na PC a následnou spolupráci v předběžném přístupu vstříc plnému vydání hry v roce 2019.

Fear the Wolves bude dostupné pro PC od 28. srpna ve stádiu předběžného přístupu. Konzole a plné vydání hry je plánované na rok 2019. A vy jako vždy můžete sledovat veškeré novinky na české oficiální facebookové stránce.