Přejít k hlavnímu obsahu

Nejlepší týmy/hráči české CoD2 scény

20. 4. 2007 | 17:38
 Nedávno portál gotfrag.com pověřil Liama '' crow '' Crowlyho, aby zhodnotil nejlepší týmy Evropy a následovně zařadil tyto týmy do deseti místného žebříčku od nejlepšího týmu až po desátý nejlepší tým. Nyní si portál united-games.cz pro vás připravil totožné hodnocení, avšak pouze českých týmů a také jiným stylem hlasování.V tomto hodnocení budou posuzovány a zároveň zařazovány do žebříčků nejen nejlepší týmy České republiky, ale také hráči.
Výchozí obrázek
 
Nedávno portál gotfrag.com pověřil Liama '' crow '' Crowlyho, aby zhodnotil nejlepší týmy Evropy a následovně zařadil tyto týmy do deseti místného žebříčku od nejlepšího týmu až po desátý nejlepší tým. Nyní si portál united-games.cz pro vás připravil totožné hodnocení, avšak pouze českých týmů a také jiným stylem hlasování.

V tomto hodnocení budou posuzovány a zároveň zařazovány do žebříčků nejen nejlepší týmy České republiky, ale také hráči.
O zařazení týmů a hráčů do různých žebříčků se postarají vybraní jedinci/hráči z předních českých týmů. Těmito hráči jsou : #cZklan` eX, iNq.pgcc-Rabbi, conexia~misak, magic.balloons`Gaza, nEcro`firYkz, inteRaction` zafo, nEophyte` Luboshmir a eSuba` luckeEEEr.

Hlasování probíhalose v těchto kategoriích: Nejlepší český tým 1.- 10., nejlepší m1garand 1.- 3., nejlepší mp44 1.- 3., nejlepší rifle1.- 3., nejlepší shotgun 1.- 3., nejlepší sniper 1.- 3.
 

A nyní již k samotným výsledkům. Mezi deset nejlepších zařadila porota právě tyto týmy:

1. místo - nEophyte.INTEL (105 bodů)

Team nEophyte nám již dlouhou dobu, až na ojedinělé výpadky, ukazuje, že se nyní může spokojeně vyhřívat na pozici nejlepšího týmu České republiky. Uvidíme, zda tento post dokaží i nadále bránit před velmi slušně rozjetou eSubou.

Awards (pouze z nejbližší doby):
1st - MagicBalloons Bostar LAN
1st - LINKSYS.Call of Duty 2 S&D 5v5 mezihernový turnaj 4/07
3rd - Call of Duty 2 Search & Destroy 5on5 esl.eu IPS
5th - clanbase.com EU 5on5 ladder
účast v EuroCupu XV

2. místo - eSuba.steelseries (95 bodů)

Jeden z nejlepších týmu ČR společně s nEophyte. Právě tyto dva týmy si mezi sebou věčně přehazují pozici jedničky na české CoD2 scéně, avšak pouze tým eSuba zatím dokázal to, co se jinému českému týmu prozatím nepoštěstilo, a to jet na zahraniční LANakci, které se účastní veškeré evropské jedničky. Zajímavé je, že eSuba nebyla v zahraničí pouze jedinkrát, ale dokonce tam byla již několikrát a prozatím pokaždé dělali české scéně pouze slávu a radost.

Awards (pouze z nejbližší doby):
4th - Crossfire prizefight challenge #2
2nd - MagicBalloons Bostar LAN
2nd - LINKSYS.Call of Duty 2 S&D 5v5 mezihernový turnaj 4/07
1st - clanbase.com EU 5on5 ladder
účast v Eurocupu XV

3. místo - cZklan (64 bodů)

Tým, který se může pyšnit nejen umístěním mezi nejlepšími týmy ČR, ale také jednou z nejstabilnějších sestav. CZklan si svou pozici 3. nejlepšího týmu v ČR, i přes pár výpadků, dosavad úspěšně hájí, zdali tomu bude stejně i v budoucnu, se brzy jistě dozvíme, neboť nové talentované týmy začínají vyztrkovat růžky.

Awards (pouze z nejbližší doby):
3rd - MagicBalloons Bostar LAN
1st - esl.eu CZ5on5 ladder
22th - clanbase.com EU 5on5 ladder

4. místo - nEcro (63 bodů)

Tým patřící již nějaký ten pátek mezi nejlepší petici českých týmů. Necro se v poslední době moc neukazovali, neboť jim štěstí nikterak nepřeje, přesto však si svůj post prozatím statečně hájí, což dokazuje i jejich probojování se do EuroCupu XV. Zdali si svůj post nEcro nadále udrží či půjde ještě víš, jistě ukáží nadcházející ligy/LANakce.

Awards (pouze z nejbližší doby):
5th - MagicBalloons Bostar LAN
7th - clanbase.com EU 5on5 ladder
účast v EuroCupu XV

5. místo - inteRaction ' Sennheiser (61 bodů)

Tým inteRaction (cZklan.aqua) je jeden z nejmladších týmů patřící mezi elitu české CoD2 scény. Kluci mají bohužel po posledním úspěchu na mezihernovém turnaji malou krizi, avšak snad se z ní rychle dostanou, aby i nadále obhájili svou dosavadní pozici v ČR.

Awards (pouze z nejbližší doby):
4th - MagicBalloons Bostar LAN
3rd - LINKSYS.Call of Duty 2 S&D 5v5 mezihernový turnaj 4/07
1st - clanbase.com CZ 5on5 ladder

6. místo - iNquinity.pgcc (44 bodů)

V poměru s ostatními týmy působí iNquinity na české scéně velmi krátkou dobu, avšak ,jak sami vidíte, i za tak krátkou dobu si již dokázali vybojovat post mezi nejlepšími týmy ČR. Prozatím se v nové sestavě iNq na offline akcích nestačili předvézt, ale jejich online výsledky jsou více než chvalitebné. Veřím, že iNquinity mohou jít jestě víš, pokud jim bude přát trochu štěstí.

Awards (pouze z nejbližší doby):
21th - clanbase.com EU 5on5 ladder
10th - clanbase.com CZ 5on5 ladder
2nd - esl.eu CZ 5on5 ladder

7. místo - defiance (38 bodů)

Další z nových týmů, který se dokázal za velmi krátkou dobu dostat do popředí české CoD2 scény. Stejně jako iNquinity jestě neměli defiance možnost ukázat nám co v nich je na některé z offline akcí. Doufejme, že se tak změní a svůj post mezi nejlepšími týmy ČR potvrdí.

Awards (pouze z nejbližší doby):
91th - clanbase.com EU 5on5 ladder
22th - clanbase.com CZ 5on5 ladder


8.-9. místo - c0nexia (23 bodů)

Po množství změn v sestavě vypadá, že conexia konečně našla stálou sestavu a z vlastní zkušenosti mohu říct, že pokud v této sestavě vydrží, pudou jestě víš, než jsou nyní.

Awards (pouze z nejbližší doby):
6th - MagicBalloons Bostar LAN
4th - clanbase.com CZ 5on5 ladder

8.-9. místo - faberi Bellatores.ITASSI (23 bodů)

Pro mě je tento tým prozatím velká neznámá, avšak podle jejich posledních výsledků vypadá, že česká CoD2 scéna našla další nadějný tým. Uvidíme, jestli spolu kluci z fab vydrží a třeba se posunou ještě víš.

Awards (pouze z nejbližší doby):
8th - esl.eu CZ 5on5 ladder

10. místo - SnoopY.albion (7 bodů)

Zatím jsem neměl tu čest hrát proti této partě a tak je těžké něco soudit. Nadruhou stranu kdyby nebyli dobří nejsou v top 10 cz scény. Doufejme, že snoopy obhájí tento post a pořárně se předvedou ať už na některé z offline akcí či na některých z online lig.

Awards (pouze z nejbližší doby):
4th - esl.eu CZ 5on5 ladder
 

Nyní přichází na řadu žebříčky nejlepších hráčů ČR v různých kategoriích. Kdo pak je nejlepší garand či rifle? težko říct, avšak naše porota se usnesla na tomto verdiktu:

Nejlepší m1 garand na české CoD2 scéně:

1. místo - eSuba ' plague (12 bodů)
2. místo - eSuba ' street (11 bodů)
3. místo - eSuba ' nicKo (9 bodů)

Nejlepší mp44 na české CoD2 scéně:

1. místo - eSuba ' nicKo (22 bodů)
2. místo - eSuba ' plague (12 bodů)
3. místo - nEophyte * hectic (4 body) / nEophyte * NiO (4 body)

Nejlepší rifle na české CoD2 scéně:

1. místo - nEophyte * fox (24 bodů)
2. místo - eSuba ' street (9 bodů)
3. místo - eSuba ' blx (7 bodů)

Nejlepší shotgun na české CoD2 scéně:

1. místo - nEophyte * twist0r (22 bodů)
2. místo - nEcro ' hybRid (16 bodů)
3. místo - eSuba ' street (4 body)

Nejlepší sniper na české CoD2 scéně:

1. místo - nEophyte * Luboshmir (19 bodů)
2. místo - eSuba ' luckeEEEr (17 bodů)
3. místo - nEcro ' ivanhoe (4 body) / inteRaction ' ferda (4 body)

Jak to vidíte vy? shodujete se s výrokem poroty či máte jiný názor? Uvidíme zda porota některý tým/hráče přecenila či naopak podcenila. Nyní však na sebe mohou být nejlepší týmy/hráči alespoň nachvíli pyšní :) CONGRATZ!