Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone Podzimní Sklizeň: Představení hráčů 1/2

25. 9. 2018 | 21:28 Clash Royale
Už v sobotu vyvrcholí třetí část kvalifikace na Vodafone MČR 2018 v Clash Royale. Na jaké hráče se můžete těšit? Medailonky jsou tady, na úvod první osmičky kvalifikovaných!
Podzimní Sklizeň
Podzimní Sklizeň

V prvních dvou (především potom v té první) Sklizních jsme mohli samozřejmě sledovat souboje těch nejznámějších hráčů CZ/SK scény. Jenže vzhledem k tomu,že z Letní a Jarní Sklizně se už velká část těch známých hráčů na MČR dostala, v té Podzimní čeká na fanoušky střet spíše nováčků. Ale to neznamená, že ne kvalitních! Ba naopak, většina hráčů, co si své místo na této Sklizni vybojovala, hraje opravdu skvěle. Známí ale povětšinou vskutku nejsou a medailonky jsou tedy na místě více než jindy. Kdo jsou tedy ti hráči, které budete moci celou sobotu sledovat v boji o čtyři místa na nejprestižnější domácí Clash Royale akci?

Kvalifikace na Vodafone Podzimní Sklizeň
2.Tartos6.Battleman10.Jess16.Megalodon
3.MáraŠkvára7.Blek12311.AWIK Official17.dodoo
4.Tondass8.-Sirka-12.Master18.Olas
5.Reppy9.CHIPY13.SunSet19.M4rtin


Tartos

Říkáte si, že jsme zapomněli na Cactuse? Nezapomněli! Leader podzimního bodování nakonec na poslední chvíli odřekl z časových důvodů účast a jako první hráč, co se zisku MČR bodů týče, jde tedy do Sklizně jako přední favorit. Je tomu ale tak i reálně? No, nejspíše ano – minule reprezentantovi Giant eSports postup utekl, ale tentokrát už tak podle nás nenechá. 

MáraŠkvára

Další hvězdné jméno, další favorit na postup? Ano, o Márovi ani nic jiného nelze říct. A nic na tom nezmění ani to, jak to dopadlo minule, když jsme se na něj dívali stejně. Poslední dvě Sklizně talentovanému hráčovi ze Zetka moc nevyšly, do play-off se tento rok ještě nepodíval. Ale o to má snad větší motivaci tentokrát zvítězit, nemyslíte? My mu věříme, i když to, že to bude mít těžké, samozřejmě popřít nejde.

Tondass

Dobře známý hráč, momentálně reprezentující tým Antidote, stále čeká na větší úspěch. Tím by postup na Vodafone Mistrovství ČR v mobilních hrách bezpochyby byl, popravdě mu ale moc nadějí nedáváme. Ale kdo ví, šanci má samozřejmě na startu Sklizně každý.

Reppy

Druhý zástupce Antidote už pro širší Clash Royale veřejnost moc známý není. Ti zasvěcenější ale moc dobře vědí, o jak silného hráče se jedná, a i když na scénu vniknul teprve během této sezóny, určitě byste ho během Vodafone Podzimní Sklizně měli sledovat. Další z řady hráčů, co dle nás do bojů o postup promluví nejhlasitěji.

 

MČR 2017

Battleman

Po dvojici hráčů z Antidote přichází Battleman, reprezentant Giant eSports. O Battlemanovi toho moc známo není, výkony ale rozhodně špatné nemá a kdyby (podobně třeba jako butimk z Jarní Sklizně) z pozice neznámého hráče postoupil, zase takové překvapení by to nebylo. 

Blek123

První hráč bez týmu hraje na vlastní triko vlastně dost nepochopitelně. Vždyť Blek patří od začátku roku k hráčům s nejvíce MČR body a nebýt toho, že účast na Vodafone Jarní Sklizni nakonec odřeknul, byly by to již třetí letošní žně s jeho účastí.

-Sirka-

Jediný hráč Vendeta esport na startovní listině, Sirka, patří k hráčům, jež má perfektně nahrané určité decky. Moc dalších jich dle všeho neumí a to by mu při formátu blind banu mohlo velmi uškodit. Sirka je vycházející talent, na této Sklizni ale podle nás ještě neprorazí. 

CHIPY

První polovinu účastníků uzavírá hráč, kterého bychom snad ani nemuseli představovat. Kapitán eSuby CHIPY je snad nejpopulárnější domácí Clash Royale hráč, to ale neznamená, že by patřil i k těm výkonnostně nejlepším. Tak tomu už nějakou tu dobu opravdu není a na Vodafone Podzimní Sklizni Patrik přední favorit bezpochyby nebude, minimálně do play-off by to ale podle nás dotáhnout mohl. 

Patička
Štítky: Vodafone, MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend