Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer Ninja: "Fortnite není mrtvý"

26. 9. 2018 | 09:02 Fortnite
Epic Games nedávno oznámili, že Fortnite Battle Royale byl v srpnu neuvěřitelně uspěšný. Oblíbeným názorům navzdory je tato video hra stále velmi úspěšná a hrají ji milióny hráčů. Přesto mnoho lidí z nějakého důvodu věří, že upadá. Tyler “Ninja” Blevins se rozhodl o této záležitosti promluvit na svém streamu.
Ninja
Ninja

Kvůli vysokému počtu diváků, kteří postovali komentáře typu "Je po Fortnite", oblíbený streamer vyjádřil své myšlenky. Navíc, tento hráč Fortnite Battle Royale řekl svým moderátorům, aby zabanovali každého, kdo tvrdí takové věci.   

Podle nejoblíbenějšího Fortnite streamera má video hra do svého zániku víc než daleko. Ninja požádal moderátory o ban pro diváky, kteří tvrdí, že je Fortnite mrtvý. "Malá děcka šíří jed, protože si myslí, že je to cool," dodal.

Ninja řekl svým divákům, aby zkrátka přestali Fortnite Battle Royale hrát, pokud je už nebaví. "Sledujte něco jiného, hraje jinou hru, nešiřte ten jed a svůj negativní názor v mém chatu," pokračoval. Podotkl také, že nezažil jediný den, kdy by si hru neužíval, a že důvod, proč se zlobí, je, že výrok "Fortnite je mrtvý", je cela lživý.  Ninja poukázal na to, že video hra dosáhla v srpnu rekordu v počtu hráčů. Jak Epic Games odhalili, Fortnite měl minulý měsíc 78,3 milionu aktivních hráčů, což jistě zaujme.

V současnosti vývojář Fortnite Battle Royale připravuje hráče na šestou sezónu. To by mohlo pomoci, aby se video hra stala ještě oblíbenější, jelikož vývojář vydá v příštím patchi některé velké změny. I když to asi nezastaví některé, aby stále Fortnite považovali za “mrtvý”, je jisté, že hra má do svého konce daleko.

 

Zdroj: VGR
Štítky: Ninja, streamer, komentář,