Přejít k hlavnímu obsahu

Vodafone Podzimní Sklizeň: Představení hráčů 2/2

26. 9. 2018 | 21:27 Clash Royale
První část startovního pole máme představenou, stále ale zbývá osmička hráčů, o které toho ještě moc nevíme.
Vodafone Podzimní Sklizeň
Vodafone Podzimní Sklizeň

První polovinu účastníků už máme představenou, před blížícím se začátkem Vodafone Podzimní Sklizně si ale ještě musíme říct něco o té druhé. I v ní totiž najdeme vedle známých jmen, jako třeba Jess a Olas, ne tak známé hráče, které se ale rozhodně vyplatí poznat. A jestli vám ani medailonky nestačí, před samotným začátkem žní se můžete těšit na rozhovor s castery a postupujícími z léta!

Kvalifikace na Vodafone Podzimní Sklizeň
2.Tartos6.Battleman10.Jess16.Megalodon
3.MáraŠkvára7.Blek12311.AWIK Official17.dodoo
4.Tondass8.-Sirka-12.Master18.Olas
5.Reppy9.CHIPY13.SunSet19.M4rtin


Jess

Jeden z nejlepších CZ/SK hráčů má velký problém – nedaří se mu dojít přes Sklizně až na MČR. Dvě už má za sebou, pokaždé do nich šel jako velký favorit, do nejlepší čtveřice to ale nedotáhl ani jednou. Podaří se mu to tentokrát? My mu věříme, konkurence je ale velká a Jess nebude mít vůbec nic jednoduché. 

AWIK Official

Začínající YouTuber ze stáje Giant eSports se celý rok drží na naprosté špici, není tedy divu, že do Sklizně půjde jako jeden z předních favoritů. Kdyby ji celou ovládl, nic překvapivého by to bezpochyby nebylo.

Master

Druhý hráč na startu, který hraje sám na sebe. Bezpochyby velmi talentovaný player, kterého ale dost často srážejí drobné mechanické chybičky. Není ale debat o tom, že Mastera se vyplatí sledovat.

SunSet

Další reprezentant týmu Antidote patří ke kvalitním hráčům, na Sklizni by ale už jenom postupem do play-off překvapil. Rozhodně nemá co ztratit a kdoví, třeba to bude právě tento fakt, co ho popožene kupředu za vytouženým postupem na MČR. 

MČR 2017

Megalodon

Reprezentant HexCom asi nepatří k těm hráčům, o kterých byste slýchali každý den, na Vodafone Podzimní Sklizeň by ale mohl z pozice černého koně bezpochyby překvapit. Zkušenosti z LAN akcí, jejichž je pravidelným účastníkem, mu také přijdou vhod a Megalodona byste rozhodně měli sledovat.

dodoo

Další hráč ze stáje Giant eSports, který se už delší dobu pohybuje kolem té nejvyšší domácí špičky. Stále mu ale chybí nějaký velký úspěch, jež by ho tam doopravdy posunul. Udrží-li nervy na uzdě a na Sklizni nezazmatkuje, na postup by klidně dosáhnout mohl.

Olas

Olas nedávno přestoupil z eXalted do Zetka a nejsilnější domácí tým určitě neudělal špatně. Olas je opravdu velmi kvalitní hráč a na Sklizeň rozhodně nejde s malými ambicemi. Záleží ale na tom, v jakém rozpoložení přijde, výkyvy formy u něj totiž nejsou nic neobvyklého.

M4rtin

Hráč, který ze začátku mohl smutnit, protože mu Sklizeň o pouhé jedno místo uklouzla, je nakonec asi největším šťastlivcem ze startovního pole. Leader podzimního MČR bodování MrCactus totiž na poslední chvíli odstoupil a on si tedy tuto obří akci bude moci užít z pohledu hráče. Moc nadějí ale popravdě nemá, jemu půjde hlavně o cenné zkušenosti. 

Patička
Štítky: MČR mobile, Vodafone
miluju videohry a hlavně ligu legend