Přejít k hlavnímu obsahu

Získejte díky PLAYzone kartu Revolut zdarma

27. 9. 2018 | 12:40 Všechny hry
Krátce po spuštění našeho nového vzhledu jste si mohli všimnout také bannerů s reklamou na kartu Revolut zdarma. O co vlastně jde? A proč se vyplatí se o tuto nabídku zajímat nebo ji dokonce využít?
revolut karta
revolut karta

Revolut je britský fintech startup, který v květnu oficiálně vstoupil také do České republiky a zahájil tak plnou podporu české koruny. Tím navázal na spuštěnou možnost nabíjet účet v korunách a slíbil přitom ukončení dominance velkých českých bank. Služba nabízí alternativu k tradičním bankám, bez byrokracie a poplatků. Díky uzavřené spolupráci s PLAYzone mají návštěvníci našeho portálu navíc možnost si kartu Revolut pořídit s dopravou zdarma místo tradičních 99 Kč.

revolut banner

Proč by vás měl Revolut zajímat?

Oficiálním posláním Revolutu je vrácení kontroly lidem nad jejich financemi, a to například tím, že při každé platbě obdrží na mobil okamžité upozornění, dále kategorizací výdajů, aby uživatel věděl, kolik měsíčně utratil v restauracích nebo supermarketech. Za 37 měsíců působení na trhu získal už více než dva miliony zákazníků, kterým umožňuje zdarma provádět tuzemské i mezinárodní převody, v zahraničí utrácet bez poplatků, držet a směňovat peníze v 25 měnách za reálné kurzy a také nakupovat, držet a prodávat kryptoměny. Každý měsíc přitom zpracuje transakce v hodnotě 1,8 miliardy dolarů.

„Napříč celou Evropou byli lidé nuceni akceptovat způsoby velkých bank, vše od mizerných technologií až po přemrštěné poplatky. Jsme tu od toho, abychom narušili starý systém a přinesli čerstvý vítr, chceme Čechům ukázat, že bankovnictví se dá dělat mnohem lépe. Za pár měsíců jsme v Česku získali více než 30 000 zákazníků, a to je pouze začátek revoluce, zatím jsme se sotva dotkli povrchu,“ uvedl Nikolay Storonsky, zakladatel a CEO Revolutu.

V případě, že máte o službu Revolut zájem a chcete využít naší nabídky poštovného zdarma, není nic jednoduššího, než se registrovat na tomto odkaze. A pokud už službu využíváte, budeme rádi, když nám do komentářů dáte vědět vaše dosavadní dojmy!

Štítky: Revolut