Přejít k hlavnímu obsahu

PlayStation MČR ve FIFA 19 zná svůj prize pool

13. 10. 2018 | 20:00 PlayStation Continental Cup
Kvalifikace jsou v plném proudu, a tak nastal ten správný čas odhalit jednu z nejdůležitějších součástí PlayStation MČR ve FIFA 19 – prize pool.
PlayStation MČR ve FIFA 19
PlayStation MČR ve FIFA 19

První kvalifikační turnaj proběhl již v pátek a k pozvanému kvartetu Emerickson, TheJohny, Cristy a Gogetinho se připojila osmička hráčů, mezi kterými nechybí známá jména domácí scény nebo zástupce té maďarské – T9Laky, caster_, Srda, DeWettCZ, wari852456, krisztiánmajorosi, driskecz a bery92. Těchto dvanáct hráčů doplnila zbylá osmička již tuto neděli, když proběhne druhý a poslední kvalifikační turnaj. Míst v turnaji máme stále spoustu.

Kvalifikační turnaje:
Pátek 12. říjnaPlayStation MČR ve FIFA 19 – 1. kvalifikace
Neděle 14. říjnaPlayStation MČR ve FIFA 19 – 2. kvalifikace
PlayStation MČR ve FIFA 19

Spolu se shrnutím první kvalifikace a pozvánkou na tu druhou je před námi ještě jedna milá povinnost. Možná jste zaznamenali, že jsme dosud neoznámili konkrétní hodnoty finančních odměn, o které se spolu s postupem na PlayStation Continental Cup do Paříže bude 20. října v Brně bojovat. Z celkových 20 účastníků offline finále neodjede domů s prázdnou hned osm hráčů, kdo si tedy proklestí cestu skrze skupinovou fázi do play-off, bude odměněn. Finanční konto bude se v případě každé následující výhry vždy zdvojnásobí. Celková dotace turnaje činí 20 000 Kč.

  • 1. místo: 8 000 Kč + plně hrazená účast na PlayStation Continental Cupu v Paříži
  • 2. místo: 4 000 Kč 
  • 3. - 4. místo: 2 000 Kč
  • 5. - 8. místo: 1 000 Kč

Věříme, že návrat fotbalového simulátoru FIFA na české mistrovství přináší dostatek lákadel a pokud pro vás páteční kvalifikační turnaj nebyl tím úspěšným, v neděli vás v boji o postup opět všechny uvidíme!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.