Přejít k hlavnímu obsahu

Faeli o MČR: Věřím si na TOP4

24. 10. 2018 | 16:21 Hearthstone
Kvalifikace na Vodafone MČR se blíží ke konci samozřejmě i v Hearthstone. Co na sebe prozradil vítěz celkového bodování, Faeli?
Faeli
Faeli

Ahoj, Faeli, gratulujeme k postupu. Podařilo se ti získat neuvěřitelný počet bodů, ve které fázi sezóny tě napadlo, že máš postup jistý a nemusíš se o něj dál strachovat?

Ahoj, popravdě jsem v tom měl jasno už na začátku roku. Po první sezóně už jsem i polevil v hraní NightCupů, protože jsem věděl, že budu sbírat body na HCT a ladderu.

Mrzí tě, že jsi nepostoupil z některé ze Sklizní?

Jednu Sklizeň jsem letos hrál víceméně bez přípravy kvůli cestování, další z mobilu taky na cestách, takže jsem neměl takové očekávání.

Myslíš si, že za tvým obřím bodovým ziskem stojí preference HCT turnajů oproti pravidelným PZ cupům, či prostě povedená sezóna?

Letos se mi dařilo na všech frontách, ale samozřejmě jsem dával přednost HCT před napříkad Y-Games, takže jsem body sbíral hlavně v zahraničí.

Faeli

 

Odbočíme od MČR, letos jsi procestoval půl světa za Hearthstonem. Návštěvu které země (města) sis užil nejvíce?

Rozhodně Singapur – nejzajímavější město a zároveň zisk 2. místa. Doufám, že tam bude HCT i příští rok.

Kdo má podle tebe největší šance v Last call turnaji?

Hodně těžko vybírat. Co tak koukám, v Last callu je hodně dobrých hráčů, kteří ale poslední dobou nejsou moc vidět. S ohledem na celý rok 2018 by si to nejvíc zasloužili martim a Rybka (což je vidět i na počtu MČR bodů v Last callu).

Jak si věříš na samotné MČR?

Minule to pro mě byla vyhraná skupina a pak prohra a out, takže popravdě bych rád jakýkoliv lepší výsledek. Věřím si na TOP 4.

Díky za rozhovor, slova na rozloučenou?

Na rozloučenou bych řekl, že se ještě rozhodně neloučím.

Patička
Štítky: Faeli, MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend