Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba chystá revoluci na herní scéně: Reality show

1. 11. 2018 | 19:26 League of Legends
Projektu eSuba Vodafone Academy jste si určitě všichni. Finální výběr jednotlivých hráčů však proběhne zcela netradičním stylem. Chystá se totiž nová herní reality show.
eSuba Vodafone Academy
eSuba Vodafone Academy

V gaming house The Nest se chystá něco velkého. Fanoušci eSuby a League of Legends se mohou těšit na úplně nový projekt, kterým bude live stream reality show v rámci finálové fáze kvalifikace do akademie LoL týmu eSuba. Trenérské role se krom Tomáše "Nightshare" Kněžínka chopí také komentátor Michal "Bronko" Šembera. 

V gaming housu budou připraveny kamery, zpovědní místnosti a samozřejmě deset finalistů, z nichž se 5 dostane do academy sekce. Na začátku bude skupina hráčů rozdělena na dvě poloviny, které se budou trenéři snažit co nejlépe připravit do následných přípravných zápasů. Vše bude možné sledovat na eSuba Twitchi za komentáře Mikoláše Tučka, Xnapyho a Mozilly. 

Ben Cristovao eSuba

Za víkend se sice odehraje celých 13 her, ale v reality show se nedočkáme pouze hraní LoLka. Hráči budou podstupovat i třeba test rychlosti reakcí a hráče čeká i fyzický trénink vedený Benem Cristovaem. Pětice vítězů se dočká půlročního kontraktu s eSubou a návštěvy MČR a Intel Extreme Masters v Katowicích. Všechno vypukne už v pátek ve 20:00, kdy se hráči rozřadí do týmů a dozvíme se další podrobnosti o průběhu celé události.

Desítka finalistů
Jakub "JacoobxD" ŠvecŠimon "motýlek" Řiháček
Dominik "eXtremek" LuknišDominik "Ovčák" Šilhánek
Jiří "Jellou" LinhartRadoslav "Laky" Lakosil
Jakub "Snappy" NovákMichal "Žabák" Skřivánek
Martin "marty" KrejčíZbyněk "Zbynďa" Hába