Přejít k hlavnímu obsahu

Pořad United-Games na pg24.tv

12. 7. 2007 | 12:33
EDIT: Reprízy pořadu poběží od pátku do neděle vždy od 20:00 na pg24.  Po reakcích v anketě a změně programu na PG24 jsme se rozhodli, že pořad United-Games přesuneme na čtvrtek. Vysilací čas zůstává stejný, tedy od 19:00. Šestý díl je tedy už dnes a bude se točit kolem ESWC 2007, kde byla letos naše výprava v "barvách" UG. Protože jsem byl i s kamerou u toho, můžete se v pořadu těšit na spoustu videopříspěvků.
Výchozí obrázek

http://pg24.tv

EDIT: Reprízy pořadu poběží od pátku do neděle vždy od 20:00 na pg24.  

Po reakcích v anketě a změně programu na PG24 jsme se rozhodli, že pořad United-Games přesuneme na čtvrtek. Vysilací čas zůstává stejný, tedy od 19:00. Šestý díl je tedy už dnes a bude se točit kolem ESWC 2007, kde byla letos naše výprava v "barvách" UG. Protože jsem byl i s kamerou u toho, můžete se v pořadu těšit na spoustu videopříspěvků.

Hostem bude admin CS 1.6 Kvapa, který je na UG zatím jen krátce, ale znáte ho např. z adminovaní GIGABYTE turnaje. Společně jsme odcestovali do Paříže a doprovázeli 9 našich hráčů, kteří bojovali ve svých hrách. Povídat si budeme o naší cestě, zážitcích a dojmech z celé akce. Zhodnotíme působení naší výpravy, ukážeme rozhovory, které jsme pořídili přímo v hráčské aréně.

Na zpracování materiálu jsem měl zatím málo času, celkem se nám povedlo natočit cca 4 hodin záznamu. ESWC se budeme proto věnovat i v dalších dílech. Zrealizovat bychom také chtěli profesionální video o česko-slovenské výpravě.

Pusťte si od 19:00 pg24.tv.