Přejít k hlavnímu obsahu

Zahraj si se Sony Xperia a Alza.cz Fortnite turnaj o 25 000 Kč!

14. 11. 2018 | 15:21 Fortnite
Ve spolupráci se společnostmi Sony a Alza.cz jsme po kratší odmlce od Datart EXPO připravili další velký Fortnite turnaj. Ten odstartuje již tuto neděli 18. listopadu, bude mít celkem tři kvalifikace hraných 2v2 a potom následné finále, ve kterém si proti sobě zahraje 64 nejlepších dvojic o ceny v celkové hodnotě 25 000 Kč!
sony xperia fortnite cup
sony xperia fortnite cup

Následující tři týdny u nás budou patřit Fortnite, který sice na MČR nebyl, ale protože jeho komunitu chceme podporovat i tak, připravili jsme si pro ni dáreček v podobě této Sony Xperia série by Alza.cz. Ta se opět odehraje ve známém 2v2 režimu, novinkou oproti všem předchozím soutěží je ale změna formátu z čistokrevného single elimination na skupiny následované single elimination. Hlavním důvodem je samozřejmě to, že chceme, abyste si více zahráli a nemuseli se loučit s turnajem hned po 1. kole. Tímto způsobem se tedy odehrají všechny tři kvalifikace, v nichž budete sbírat body a 64 dvojic s největším počtem postoupí do finále, jež se odehraje už pouze v single elimination. Na TOP3 týmy čekají fantastické ceny, které do soutěže věnoval partner série Sony.

Neděle 18. listopadu 14:00Sony Fortnite série - 1. kvalifikace
Středa 21. listopadu 17:00    Sony Fortnite série - 2. kvalifikace
Středa 28. listopadu 17:00    Sony Fortnite série - 3. kvalifikace
Sobota 1. prosince 14:00Sony Fortnite série - finále

Odměny v turnaji:

1. místo - 2x mobilní telefon Sony Xperia XA2 ve stříbrné barvě

2. místo - 2x bezdrátová sluchátka Sony MDR-XB950B1 v černé barvě

3. místo - 2x speciální držák Sony GCM10 Game Control Mount na GSM a tablety

Více detailů už se dozvíte přímo ve výše zmíněných turnajích, kde je potřeba se dostatečně v předstihu registrovat, protože kapacita je omezena. Hodně štěstí ve sbírání bodů a užijte si turnaj!

Štítky: Sony Xperia