Přejít k hlavnímu obsahu

DRaGen změnil svoji orientaci !

23. 11. 2007 | 15:32 Counter Strike 1.6
  Poslední dobou co hráváme s dRaGenem se mě každý ptá, kdo že to vlastně je. Asi je na čase si naši novou posilu představit. Z nadpisu by se mohlo zdát, že dRaGen podstoupil jistou operaci a bude teď mluvit o pár tónin výše, ale v tomto případě se jedná o změnu herní orientace.
Výchozí obrázek

 
Poslední dobou co hráváme s dRaGenem se mě každý ptá, kdo že to vlastně je. Asi je na čase si naši novou posilu představit.

Z nadpisu by se mohlo zdát, že dRaGen podstoupil jistou operaci a bude teď mluvit o pár tónin výše, ale v tomto případě se jedná o změnu herní orientace.

Sám dRaGen mě po rozpadu faB.CSS[UG] kontaktoval zda-li by nebylo místo u nás, že by chtěl zase začít hrávat 1.6ku, že ho to zase chytlo.

Nejprve byla naše odpověď záporná, ale jak plynul čas, tak náš pátý cze Radim ''kONrs'' Konrád začal být časově vytížený natolik, že postupně omezoval čas strávený u cs, což pak vyústilo v jeho přechod do inaktivity a naskytla se šance pro dRaGena. Párkrát zaskočil práve za k0nNyho, až se nakonec předvedl jako kvalitní záplata na naši díru v sestavě. Upřímně musím řici, že zprvu jsme byli skeptičtí jak mu jakožto ''sourcaři'' 1.6ka půjde, ale postupem času nám dokázal, že je opravdu kvalitní a talentovaný hráč, jež má ten správný zápal pro hru.

Takže tímto bych chtěl, již po pár týdnech hraní s námi a po pár stovkách dotazů ''kdo že to je'', konečně oficiálně představit našeho nového spoluhráče cze Jakuba ''dRaGen'' Kohouta.

Aktuální sestava faB tedy je :

cze Michael ''jckl'' Holý
cze Tomáš ''genius'' Pavlič
cze Jindřich ''jRRRi'' Hochman
cze Kamil ''krueger'' Korch
cze Jakub ''dRaGen'' Kohout

cze Radim ''kONrs'' Konrád od nás neodchází, pouze se připojuje k cze Vojtěchu ''lock'' Šívrovi a spolu pak tvoří dvojici, jež s námi aktivně nehraje, ale pořád je součástí týmu a budete je vídat při některých zápasech.