Přejít k hlavnímu obsahu

#dod.es LAN II

16. 2. 2009 | 20:07 #dod.es LAN II
Prostě ve Španělsku se DoD:S hraje. Jako u nás paříme CS tak Španělé hrají DoD:S. V letošním roce jedna z největších akcí je tu. #dod.es LAN II je jedna z nejkvalitnějších a nejlepších akcí v DoDS. Na první LANce pod tímto názvem se sešlo 56 DoDS klanů. Jak to vypadalo na #dod.es LAN I si můžete prohlédnout zde.
Výchozí obrázek

78267.jpg

Prostě ve Španělsko Španělsku se DoD:S hraje. Jako u nás paříme CS tak Španělé hrají DoD:S. V letošním roce jedna z největších akcí je tu. Španělsko #dod.es LAN II je jedna z nejkvalitnějších a nejlepších akcí v DoDS. Na první LANce pod tímto názvem se sešlo 56 DoDS klanů. Jak to vypadalo na #dod.es LAN I si můžete prohlédnout zde.

Letošní ročník bude ještě kvalitnější. Lidé už si nebudou nosit svoje počítače ale na LANce bude spousta nadupaných mašin které zaručí pro všechny stejné podmínky. V místě konání bude i obří obrazovka která by měla zpříjemnit hráčům a divákům čekání na zápasy. Pro LAN je zajištěno ubytování i stravování. LAN se bude konat o víkendu od 1. května do 3. května což by mělo zaručit že všechny Evropské špičky budou mít čas přijet. LAN se bude konat v internetové kavárně Ciberg UnTT `s World v Madridu

Vstupní poplatek je stanoven na 35 €!
(Ceny závisí na počtu rodů)

Maximální počet slotů je 24

Registrace bude probíhat až do neděle 18. dubna

Hlavním aminem LANky je Španělsko tripi

 

Ceny pro turnaj

- 10 klanů ~ 1200 €
- 16 klanů ~ 2200 €
- 24 klanů ~ 3500 €