Přejít k hlavnímu obsahu

Amateur CUP 2009 ukončen

17. 2. 2009 | 22:22 Amateur CUP 2009 ukončen
První Amateur CUP 2009 je u konce. Celí měsíc trvalo než jsme mohli poznat vítěze, tím se nakonec stal klan eQuals-Gaming tímto ještě jednou gratuluji. Celý turnaj proběhl bez problému a chování klanů bylo perfektní. Snad jen velikou škodou je že se mezi nejlepší čtyři neprobojovalo více českých klanů. Jediný český zářez zaznamenal klan Evolved Coaction na 3. místě. Tímto jim gratuluji.
Výchozí obrázek

První Amateur CUP 2009 je u konce. Celí měsíc trvalo než jsme mohli poznat vítěze, tím se nakonec stal klan Německo eQuals-Gaming tímto ještě jednou gratuluji. Celý turnaj proběhl bez problému a chování klanů bylo perfektní. Snad jen velikou škodou je že se mezi nejlepší čtyři neprobojovalo více českých klanů. Jediný český zářez zaznamenal klan Česko Evolved Coaction na 3. místě. Tímto jim gratuluji.

POŘADÍ:

AC09 je ukonce vítězům gratulujeme

1 Německo eQuals-Gaming
2 Polsko G.S.G.
3 Cesko Evolved Coactio

3 Španělsko LetalTeam

 

Druhý ročník  AC2009 by měl začít někdy v březnu ( pokud pujde všechno dobře a bude nálada). Tento ročník bude trochu jiný než ten první, registrace do něj budou otevřeny všem s výjimkou TOP20 klanů EU kterým nebude povoleno hrát. Pokud se přihlásí dostatek klanů bude turnaj rozdělen do dvou divizí. Do první Divize budou klany dostávat pozvánku, druhá bude otevřená všem.