Přejít k hlavnímu obsahu

WCG 2009: CS kvalifkace

13. 9. 2009 | 15:27 Counter Strike 1.6
Jednou z největších, ne-li největší letošní progamingovou událostí je bezesporu turnaj známý pod zkratkou WCG - World Cyber Games. Tak jako minulý rok bude kvalifikace formou online turnaje a následného offine turnaje probíhat pod záštitou united-games.cz.
Výchozí obrázek

Jednou z největších, ne-li největší letošní progamingovou událostí je bezesporu turnaj známý pod zkratkou WCG - World Cyber Games. Tak jako minulý rok bude kvalifikace formou online turnaje a následného offine turnaje probíhat pod záštitou united-games.cz.

EDIT:Právě teď sem dolnil všechny týmy a změny co sem měl na mejlu. Prosím všech týmů o potvrzení účasti zde na webu v PM, bude to jednoduší. Týmy, které hrát nebudou, nebo se rozpadly, prosím odhlašte se, ať můžeme dnes udělat rozpis atd.

Vlivem ekonomické krize a velkých nákladů na cestu do Číny a následný pobyt zde, není dosud jisté, zda-li naši reprezentanti budou moci odletět. V současné chvíli neustále probíhají s partnery jednání, která snad v konečném výsledku dovolí česko-slovenskému výběru co největší zastoupení na palubě letadla směr Chengdu. V případě, že se to nepodaří, bude pro Counter Strike 1.6 týmy bude avšak připraveno Lan finále v brněnském Velkém Špalíčku o ceny v hodnotě 40 000 korun.

Jak se registrovat?

Registrace je zcela bezplatná a může jí provést každý občan ČR a SR. Potrvá do 13. září. Do předmětu emailu uveďte "WCG registrace - NÁZEV TÝMU ", dále v textu doplňte své jméno, přezdívku, název týmu, seznam členů (nick+jméno příjmení), jejich steam_id a kontakt na leadera. Letos se mohou Counter-Strike turnaje účastnit i týmy míšené! Jeden klan tedy může obsahovat zástupce z Čech i Slovenska. V letošní kvalifikaci není třeba uvádět věk.

Letošní WCG kvalifikaci povedu já, jak její online, tak offline část.

Registrační emaily odesílejte na - wcg2009 (zavináč) email (tečka) cz

Jak bude kvalifikace probíhat?

Předpokládaný start kvalifikace: 14. září 2009
Předpokládaný konec kvalifikace: 11. října 2009
Lan finále ve Velkém Špalíčku: 17. října 2009

Systém online kvalifikace bude samozřejmě upřesněn podle počtu registrací. Už teď je jasné, že klany budou rozděleny do skupin například po 4-5. Dva nejlepší postoupí do PO, které bude SE BO3. Osm nejlepších týmů postoupí na lan finále do brněnského Velkého Špalíčku.

Rád bych dodal, že bude namátkově kontrolovám smurfing a TVRDĚ trestán vyloučením obou týmů, jak toho, pro který hráč smurfoval, tak hráčův tým. Samozřejmě notoricky známí cheateři se turnaje účastnit nemohou, nezkoušejte nic obcházet, na lanu se na to stejně přijde a nezahrajete si.

O World Cyber Games:

Turnaj World Cyber Games je nejvýznamnější světovou akcí na poli profesionálního hraní počítačových her, jeho pořadatelem je korejská společnost ICM. Bere si příklad z klasické sportovní olympiády. Kromě samotných herních výkonů je kladen důraz na bourání bariér mezi hráči z různých zemí a podporu etického chování hráčů. První WCG turnaj se uskutečnil v roce 2000 v Jižní Koreji, od roku 2002 se jej zúčastňují čeští a slovenští hráči. Pořadatelem domácí kvalifikace je společnost Progamers s.r.o. ve spolupráci s herním portálem United-Games.cz.