Přejít k hlavnímu obsahu

MYM posilují Warcraft 3 sekci

6. 10. 2009 | 19:24 Warcraft 3
foto: MeetYourMakers
Výchozí obrázek
MeetYourMakers
foto: MeetYourMakers

Warcraft 3 sekce nedávno vzkříšených MeetYourMakers posiluje o jednoho hráče. Na této informaci by nebylo nic divného, kdyby jím nebyl neznámý korejský night elf Yong Hwan "Shami" Suhr, který zatím nedosáhl žádných větších úspěchů.

Yong Hwan "Shami" Suhr je znám hlavně jako poloprofesionální hráč, který ještě nedávno hájil barvy týmu PhoeNix. Mezi Warcraft 3 smetánku, která hájí barvy MYM, ho přivedlo pravděpodobně hlavně blízké přátelství s jedním z hráčů MYM, Sung Sikem "ReMinD" Kimem. Mnoho předních manažerů v něm vidí velký potenciál, který by se měl vedle zkušených borců ještě znásobit. V barvách MYM ho uvidíme hlavně v ligách WCIP A NGL. Samozřejmostí bude pravidelná účast na turnajích ZOTAC.



K zajímavé posile se vyjádřil manažer MYM, Dominic "SuNNy" Bouga následovně:

"Dnes činíme pro mnoho lidí zvláštní krok, ale nechte mě vysvětlit pozadí této události. Shami je pro většinu z vás neznámý, ale aktuálně je nejlepším amatérským hráčem v Koreji. Nechtěli jsme přijmout další hvězdu, a tak dáváme šanci mladému a talentovanému hráči. Ukázal nám, že má vůli proniknout mezi nejlepší hráče a já si myslím, že na to má i potenciál."


MYM tedy činí velice vstřícný krok ke hráčům, kteří na scéně ještě nemají takové jméno, ale i přes to hrají velice dobře. Uvidíme, jestli se tohoto trendu chytí i nějaký jiný tým a světlo světa spatří třeba další, dosud opomíjený Grubby nebo Moon.

Současná sestava Warcraft 3 sekce týmu MeetYourMakers:

{#Korejská republika} Sung Sik "ReMinD" Kim
{#Španělsko} Pedro "LucifroN" Morreno Duran
{#Velká británie} Benjamin "DeMusliM" Baker
{#Korejská republika} Yong Hwan "Shami" Suhr