Přejít k hlavnímu obsahu

SnoopY a CS:Source

13. 10. 2009 | 13:21 Counter Strike: Source
Nedávno české herní sdružení SnoopYgame.cz přijalo CSS sekci v níž vkládala veškeré možné naděje, avšak tým se rozpadl dříve než začal hrát. Důvodů bylo hned několik, práce, angažování do filmu a pobyt v zámoří. Uplynul měsíc a SnoopYgame.cz vítají nové tváře.Jedná se o tým, jenž je složen z poloviny hráči diskutované hry a poloviny, která ještě nedávno střílela v moderní válce, lépe řečeno ve 4. dílu Call of Duty. Dva nováčci z CSS týmu již zkušenost s klubem mají a to z jejich působení právě v týmu COD4. Robert Jalůvka a Josef Otta, nebo-li Jalu a meny.
Výchozí obrázek

Nedávno české herní sdružení SnoopYgame.cz přijalo CSS sekci v níž vkládala veškeré možné naděje, avšak tým se rozpadl dříve než začal hrát. Důvodů bylo hned několik, práce, angažování do filmu a pobyt v zámoří. Uplynul měsíc a SnoopYgame.cz vítají nové tváře.

Jedná se o tým, jenž je složen z poloviny hráči diskutované hry a poloviny, která ještě nedávno střílela v moderní válce, lépe řečeno ve 4. dílu Call of Duty. Dva nováčci z CSS týmu již zkušenost s klubem mají a to z jejich působení právě v týmu COD4. Robert Jalůvka a Josef Otta, nebo-li Jalu a meny.

Nic Vám to neříká? A co další CODčkař? Tomáš Hoch, alias ReeZa. Taky nic? Tak Vám určitě něco řekne trojice Jan Kopečný, Juraj Groch a Michal Wendl nebo-li kopy, NAR a wendel, jenž zastává funkci trenéra a náhradníka. Jedná se o tým nadějný a plnýl sil. Na nedávno konané Confis CSS LAN dokázali kluci pod názvem DUNICI urvat 2. místo a skončili tak před legendárním mixem s názvem NAAIM ve složení: sneix, STR, WT, unzo, majkl. Jejich hlavním cílem je probojovat se na WGT, nechme se překvapit, jestli jim to vyjde.

K přestupu se vyjádřil leader sekce Robert Jalůvka, alias jalu a to následovně:

"Mno pro Snoopy jsme se rozhodli asi ze 2 hlavních důvodů, jelikož já a meny se s otíkem celkem známe a víme co od něj čekat a za druhé samozřejmě snoopy jsou stálicí české scény a pokud se nám bude dařit a budem se zlepšovat stejným tempem jak doposud, tak nás dokáží královsky odměnit a motivovat nás k maximálním výkonům a co se týče našich plánů do budoucna, tak momentálně se plně soustředíme na wgt kvalifikaci, která proběhne v neděli 18.10 a odkud 6 nejlepších postupuje na lan finále do trenčína, kam bychom se určitě rádi podívali a né jako outsideři za které nás část CSS scény považuje. Takže doufám, že cod fullauteři budou dál postuovat css scénou a dohánět zarité csskaře k šílenství."

Aktuální sestava SnoopY CS:S

{#Česká Republika} Jan "kopy" Kopečný
{#Česká Republika} Robert "Jalu" Jalůvka
{#Slovenská Republika} Juraj "NAR" Groch
{#Česká Republika} Tomáš "ReeZa" Hoch
{#Česká Republika} Josef "meny" Otta
{#Česká Republika} Michal "wendel" Wendl