Přejít k hlavnímu obsahu

Charitativní stream #ProJachyma je za námi

25. 11. 2018 | 12:50 Všechny hry
Jáchym je vlastně kluk jako my všichni ostatní – chodí do školy a když má čas, rád hraje hry. Jeho rodinu ale nyní zaskočila tragédie, při které jim shořel dům. Hráčská komunita pro něj a jeho nejbližší nyní narychlo uspořádala charitativní stream, který začíná již zítra!
Jáchym
Jáchym

Představte si, jak se vám ze dne na den naprosto změní život. Jak vám vše, co jste měli, vzaly plameny. Přesně to se před měsícem stalo rodině Jáchyma, jedenáctiletého kluka ze severu Čech, co rád hraje hry, a bohužel trpí autismem s aspergerovým syndromem. Oheň jim zničil dům a zachránit se toho povedlo jen málo. Oporou se jim stali příbuzní, mezi které patří i nám všem dobře známý Jump a naše šéfredaktorka Kara.

A právě přes ně se tato smutná zpráva dostala i k dalším členům hráčské komunity. A proto se rozhodl Ugu ze SkillZone uspořádat charitativní stream, na kterém nebudou chybět ty nejznámější tváře domácí Twitch scény, jako jsou ArcadeBull, Martin Rota či CzechCloud. Na streamu se mimo hraní pro dobrou věc bude také rozebírat Jáchymova nepříliš známý syndrom, o kterém toho většina lidí moc neví. Přenos #ProJachyma bude probíhat v neděli od 13:00 na kanále SkillZone, přijďte se tedy podívat, ať už chcete přispět, či se jen něco dozvědět o Aspergerově syndromu. 

miluju videohry a hlavně ligu legend