Přejít k hlavnímu obsahu

oXmoze mění sestavu

21. 10. 2009 | 00:06 Counter Strike 1.6
Jeden z francouzských top týmů a momentální soupeř eSuby ve skupině Extreme Masters IV tým oXmoze sáhl ke změnám v sestavě. V jakém rozsahu a koho se změny týkají se dozvíte níže.O změnách u oXmoze se mluvilo už delší dobu, ale až nyní se dovídáme jaký dopad na sestavu bude mít to, že na francouzské scéně nejsou jasnou jedničkou. Tuto pozici momentálně pevně drží tým Millenium, což zřejmě vedlo k obměně kádru.
Výchozí obrázek

Jeden z francouzských top týmů a momentální soupeř eSuby ve skupině Extreme Masters IV tým oXmoze sáhl ke změnám v sestavě. V jakém rozsahu a koho se změny týkají se dozvíte níže.

O změnách u oXmoze se mluvilo už delší dobu, ale až nyní se dovídáme jaký dopad na sestavu bude mít to, že na francouzské scéně nejsou jasnou jedničkou. Tuto pozici momentálně pevně drží tým Millenium, což zřejmě vedlo k obměně kádru.

Teď už pojďme ke konkrétním změnám. Tým opouští Jeremy "iOrek" Vuillermet. Důvodem jeho odchodu, podle jeho slov, je v první řadě škola a také osobní plány o prázdninách. Zacelit díru po této hvězdě nebude jistě lehké, ale to zdaleka není konec. Druhým odstupujícím je Michael "HaRts" Zanatta, jehož odchod už ovšem odhlasovali sami hráči.

Prázdná místa po těchto dvou hráčích by měli zaujmout Remi "loduN" Colas a druhým v pořadí je Benjamin "drizzer" Charnet z Qwerty.

Line-up oXmoze:

Francie Mathieu "R!Go" Bridet
Francie Mathieu "MaT" Leber
Francie Mickael "mSx" Cassisi
Francie Remi "loduN" Colas
Francie Benjamin "drizzer" Charnet

To jestli jim tato změna prospěje nebo naopak povede do ještě většího útlumu nám ukáže jenom čas. Můj názor na věc je takový, že měnit sestavu v průběhu nebo těsně před EM IV. týmu moc neprospěje, ba naopak. Proto si myslím, že eSuba nyní získala větší šance ve své skupině, neboť odchod zejména iOrka podle mého bude citelnou ztrátou.

Štítky: oXmoze, iorek, harts