Přejít k hlavnímu obsahu

GC Dubaj: MYM na vítězné vlně

22. 10. 2009 | 10:49 Counter Strike 1.6
Foto: HLTV.orgV Dubaji jde do tuhého. Prvním finalistou jsou MeetYourMakers, když deklasovali Vitriolic. V Dubaji začal třetí den turnaje Global Challenge, kde se bude bojovat o medaile. Mezi postupujícími do playoff jsou hned tři švédští zástupci doprovázeni polskými Vitriolic.
Výchozí obrázek

mym
Foto: HLTV.org
V Dubaji jde do tuhého. Prvním finalistou jsou MeetYourMakers, když deklasovali Vitriolic.

 

V Dubaji začal třetí den turnaje Global Challenge, kde se bude bojovat o medaile. Mezi postupujícími do playoff jsou hned tři švédští zástupci doprovázeni polskými Vitriolic.

Před několika minutami byl dohrán první ze dvou playoff duelů, kde se představili doposud bezchybní MeetYourMakers a zmiňovaní Vitriolic. Zápas však pouze reflektoval to, v jaké herní pohodě švédi jsou. Hráči kolem Kubskiho dokázali uhrát pouze šest kol za dvě mapy, tudíž po výsledcích 16:1 a 16:5 v jejich neprospěch si zahrají pouze o bronz.

09:00 {#Švédsko} MeetYourMakers 2:0 Vitriolic {#Polsko} (zápas)

Přibližně za hodinu startuje druhý duel, který bude ve znamení švédských týmů. Dnes již klasický duel fnatic - SK Gaming proběhne i v Dubaji. 

11:45 {#Švédsko} SK Gaming vs fnatic {#Švédsko} (zápas)

Utkání proběhne opět na stagi, proto jeho průběh budeme moci sledovat s anglickým komentářem na ESL TV. HLTV nebude veřejně prístupné.

Štítky: MYM, Global challenge, GC