Přejít k hlavnímu obsahu

DINC přijali Infamy.cs

27. 10. 2009 | 10:29 Counter Strike 1.6
Americká organizace DINC oznámila příchod nové Counter Strike 1.6 sekce, dříve známé jako Infamy.cs.Předtím než tým vstoupil pod křídla DINC, byl nucen k razantnímu kroku. Tým opustil jeho dosavadní kapitán Robert "Ph0bius" Irey, kterého nahradí zahraniční akvizice David "Xp3" Garrido, který ovšem v USA působí už delší dobu. Tímto se počet národů v sestavě zvýšil na 4, což vůči světovým zvykům není zrovna standardní. Jasper "sfX-x1-" Ko komentoval tuto situaci takto:
Výchozí obrázek

Americká organizace DINC oznámila příchod nové Counter Strike 1.6 sekce, dříve známé jako Infamy.cs.

Předtím než tým vstoupil pod křídla DINC, byl nucen k razantnímu kroku. Tým opustil jeho dosavadní kapitán Robert "Ph0bius" Irey, kterého nahradí zahraniční akvizice David "Xp3" Garrido, který ovšem v USA působí už delší dobu. Tímto se počet národů v sestavě zvýšil na 4, což vůči světovým zvykům není zrovna standardní.

 

Jasper "sfX-x1-" Ko komentoval tuto situaci takto:

"BJ byl náladový a měnil se každým dnem. Nemohli jsme získat psychickou pohodu a proto jsem byl nucen k tomuto kroku. Xp3 jsme si vybrali proto, že si velmi dobře rozumíme a jako tactic leader může spolupracovat s Anthonym"

Majitel DINC, Daniel "DaN" Camacho se vyjádřil takto:

"Povolání Infamy.cs je pro DINC něco obrovského, protože nyní jsme schopni reprezentovat se jak v USA tak v Kanadě na nejvyšší úrovni. Cítím, že tito kluci mají velký potencial a můžou se měřit s týmy na mezinárodní scéně. Mám pocit, že bychom se mohli dostat mezi TOP 5 na světě."

DINC line-up

World Kyle "synikaL" Mendez
Spojené státy americké Anthony "djibouti" Manosca
Spojené státy americké Jasper "sfX-x1-" Ko
Kanada Jimmy "LiN" Lin
Francie David "Xp3" Garrido

První ostrý test pro novou sestavu bude ESEA Lan konaná 6.-8. listopadu v Dallasu. Uvidíme jestli výrok majitel byl přehnaný nebo si na světové scéně povedou podle jeho přestav.

Štítky: Xp3, infamy, DINC