Přejít k hlavnímu obsahu

2on2 AWP turnaj

5. 11. 2009 | 17:13 Counter Strike 1.6
Víkend se pomalu blíží a nás čekáš opět víkendový cup v 14:00. Každou sobotu se můžete těšit nějakému Counter strike 1.6 turnaji. Turnajový systém nám dovolí tyto turnaje dělat častěji, takže se dočkáte i turnajů a night cupů přes týden. Zhruba za dva týdny pro vás bude připravena série turnajů, která bude zakončena finálovým turnajem, kde si vítězný tým odnese dvakrát Razer Krait 1600 DPI. Teď už ale k sobotnímu turnaji.
Výchozí obrázek

Víkend se pomalu blíží a nás čekáš opět víkendový cup v 14:00. Každou sobotu se můžete těšit nějakému Counter strike 1.6 turnaji. Turnajový systém nám dovolí tyto turnaje dělat častěji, takže se dočkáte i turnajů a night cupů přes týden.

Zhruba za dva týdny pro vás bude připravena série turnajů, která bude zakončena finálovým turnajem, kde si vítězný tým odnese dvakrát Razer Krait 1600 DPI. Teď už ale k sobotnímu turnaji.

  • Night cup je otevřen pro 32 steam týmů

  • Registrace budou otevřeny v sobotu ráno na stránce turnaje v ovládacím panelu turnaje - http://www.playzone.cz/turnaje/2on2-awp-cup

  • Startujeme v 14:00. Maplist - awp_gowenna, awp_india, awp_space.

  • admin turnaje : kober
Chtěl bych požádat všechny hráče, aby se dostavili na IRC kanál #playzone.cz, kde budu čekat na vaše dotazy ohledně turnajového systému a pomohu s případnými bugy.