Přejít k hlavnímu obsahu

Rezervace serverů v provozu

16. 11. 2009 | 14:51 Counter Strike 1.6
Jak jste si někteří jistě všimli, tak jako na starém webu united-games.cz, tak i na novém PLAYzonu již fungují oblíbené rezervace serverů. Pojďme si představit, o co jde, kde to najdete a jak to přesně funguje.Celkově, je pro vás připraveno dvacet rezervačních serverů. Jen na vás je, zda si zvolíte spustit server steamový, nebo non-steamový. Při rezervaci serveru zadáte heslo a dobu, na kterou server chcete, přičemž maximální doba jsou dvě hodiny.
Výchozí obrázek

Jak jste si někteří jistě všimli, tak jako na starém webu united-games.cz, tak i na novém PLAYzonu již fungují oblíbené rezervace serverů. Pojďme si představit, o co jde, kde to najdete a jak to přesně funguje.

Celkově, je pro vás připraveno dvacet rezervačních serverů. Jen na vás je, zda si zvolíte spustit server steamový, nebo non-steamový. Při rezervaci serveru zadáte heslo a dobu, na kterou server chcete, přičemž maximální doba jsou dvě hodiny.

Na server se automaticky připojí HLTV s 15ti sloty pro diváky s delayem 120s. Po skončení mapy nebo rezervace serveru se demo automaticky zabalí a přesune na ftp (cca za 30 min)

Přehled rezervačních serverů http://www.playzone.cz/server-rezervace

Ovládání rezervačních serverů http://www.playzone.cz/server-rezervace/ovladani-serveru

Dema k rezervačním serverům http://www.playzone.cz/server-rezervace/dema

Přehled vašich rezervací http://www.playzone.cz/server-rezervace/moje

Rád bych dodal, že servery se pouští ve stanovený čas zadání rezervace. Pokud se nepřipojíte na server do 8 min od začátku rezervace, budou vám všechny rezervace, které máte, smazány!

Doufáme, že se vám rezervace zalíbí a budete je hojně využívat.