Přejít k hlavnímu obsahu

WEM aneb další akce v Číně na obzoru

21. 11. 2009 | 01:18 Counter Strike 1.6
Foto: GotFrag.comOrganizátoři World eSports Masters oznámili týmy, které potvrdili účast na této akci. Další celky však budou ještě přibývat.
Výchozí obrázek

WEM
Foto: GotFrag.com
Organizátoři World eSports Masters oznámili týmy, které potvrdili účast na této akci. Další celky však budou ještě přibývat.

Čínská lidová republika se stává pro závěr letošního kalendářního roku klíčovou destinací pro hráče počítačovách her. Po strhující podívané, která proběhla ve městě Čengdu v rámci World Cyber Games, tu máme na programu hned další akci, jenž uspokojí zejména příznivce a fanoušky svých internetových vzorů a idolů v největší zemi na světa.

Předvánoční shony budete moci hodit aspoň částečně za hlavu, protože v termínu 12. až 20. prosince bude moci být vaše pozornost směřována úplně jiným směrem. V čínském Chang-čou proběhne další ročník WEM, kde se představí hned několik top týmů z celého světa.

Mezi pozvanými celky nechybí ani úřadující polský WCG šampion, který nese příhodný název vystihující jejich trable s organizacemi - AGAiN.

Co oplácet a napravovat mají však hlavně téměř bezchybní fnatic, pro které je úspěch na čínské půdě doposud nesplněným snem. Opomíjet by se také nemuselo vyplatit finský tým Power Gaming, hlavně díky kvalitním výkonům na zmiňované olymiádě počítačových her.

Trojici evrpoských družstev doplňuje asijská čtyřka. Zklamaní WeMade FOX se po naúspěchu na korejské WCG kvalifikaci podívají do Číny aspoň nyní. Pouhou "účast" však od nich nečekejme, cílem zajisté bude konečné umístění na stupních vítězů.

Výhodu domácího publika budou mít wNv.cn a TyLoo, ze Singapuru pak přicestují také TitaNs. Podle posledních výsledků se z této trojky zdá nejlépe připravený celek TyLoo, když minulý týden vystřílel páté místo na World Cyber Games. O něco hůř dopadli wNv, jelikož hned v úvodu playoff podlehli kazachstánským k23.

Dosavadní soupis týmů pro tuto akci

{#Polsko} AGAiN
{#Švédsko} fnatic
{#Finsko} Power Gaming
{#Čína} wNv.cn
{#Čína} TyLoo
{#Korejská republika} WeMade FOX
{#Singapur} TitaNs eSports

Seznam není však stále kompletní když mTw, MeetYourMakers a SK Gaming svou účast údajně odřekli.

Štítky: WEM