Přejít k hlavnímu obsahu

ESWC 2010 bude v Disneylandu

25. 11. 2009 | 09:27 Counter Strike 1.6
Jedna z největších progamingových akcí ESWC se po tříleté odmlce vrací zpět do Francie, tentokráte do pařížského Disneylandu.Jak jste si mohli určitě všimnout, tak ESWC se v roce 2009 vůbec nekonalo. Důvod je jednoduchý, ESWC zbankrotovalo, respektive společnost Games-Services, která za ESWC
Výchozí obrázek

Jedna z největších progamingových akcí ESWC se po tříleté odmlce vrací zpět do Francie, tentokráte do pařížského Disneylandu.

Jak jste si mohli určitě všimnout, tak ESWC se v roce 2009 vůbec nekonalo. Důvod je jednoduchý, ESWC zbankrotovalo, respektive společnost Games-Services, která za ESWC

POPISEK OBRAZKU
Foto: disneyland.com
stála. Tento problém se řešil už v roce 2008, kdy situaci "zachránila" společnost nVidia, která celou akci zasponzorovala.

Letošním spasitelem se stala organizace DIP, která v srpnu vytáhla po tříměsíčním krachu ESWC opět na scénu a nyní organizační výbor stanovil přesné datum konání na 30.června - 4.července 2010 v Disneylandu.

V průběhu turnaje by se o návštěvníky měly starat hostesky, a jelikož se akce koná v zábavním parku, nudou zde určitě trpět nebudete.

Prize money bylo pro rok 2010 odhadnuto na $200 000 rozvržených do 8 her (CS 1.6, CS 1.6 Ladies, W3, NFS:Shift, Trackmania, Street Fighter 4, FIFA 2010, Virtual Tennis).

Co myslíte, uvidíme na turnaji dream team ve složení Mickey Mouse, Kačer Donald, Medvídek Pů, Goofy a Šikula?

Štítky: eswc