Přejít k hlavnímu obsahu

neXtPlease! bez 1.6 sekce

2. 12. 2009 | 00:18 Counter Strike 1.6
Rumunský tým a soupeř české eSuby v Intel Extreme Masters IV neXtPlease! je ode dneška bez své Counter strike 1.6 sekce.Dnes se na webových stránkách neXt! objevila informace, ve které se museli rozloučit se svojí 1.6 sekcí. Poté, co byl jeden ze členů squadu, přesněji Liviu "DecE" Munteanu, usvědčen z cheatingu na ESL Balkan League proti bulharským Home Dominant, se organizace rozhodla rozvázat kontrakt s inkriminovaným hráčem. Následně tým opustil i zbytek sestavy, který se rozhodl následovat svého kapitána.
Výchozí obrázek

Rumunský tým a soupeř české eSuby v Intel Extreme Masters IV neXtPlease! je ode dneška bez své Counter strike 1.6 sekce.

Dnes se na webových stránkách neXt! objevila informace, ve které se museli rozloučit se svojí 1.6 sekcí. Poté, co byl jeden ze členů squadu, přesněji Liviu "DecE" Munteanu, usvědčen z cheatingu na ESL Balkan League proti bulharským Home Dominant, se organizace rozhodla rozvázat kontrakt s inkriminovaným hráčem. Následně tým opustil i zbytek sestavy, který se rozhodl následovat svého kapitána.

K celé situaci se vyjádřil Ener "ENER" Iasar takto:

"Už to bude přes rok co se cítíme jako jedna rodina, když jsme se cítili pokořeni veřejností, rozhodli jsme se podpořit DecE-ho, a to nejen proto, že je to dobrý Clan Leader, ale je taky důležitou osobou pro nás, je náš přítel více než 3 roky a náš tým není jenom o Counter-Strike"

ex-neXtPlease!:

Rumunsko Liviu "DecE" Muntenau
Rumunsko Sedan "SeDaN" Ibrahim
Rumunsko Daniel "SZR" Hohan
Rumunsko Ener "ENER" Iasan
Rumunsko Constantin "snapple" Iulian-Andrei

Štítky: dece, nextplease