Přejít k hlavnímu obsahu

HoT se vrací k profesionálnímu hraní

3. 12. 2009 | 08:00 Warcraft 3
Foto: BVG, Mykhaylo "HoT" Novopashyn10 měsíců. To je doba, po kterou se světová scéna musela obejít bez jednoho z nejlepších evropských hráčů, Ukrajince Mykhayla "HoT" Novopashyna. Ten si od Warcraftu dostatečně odpočinul a znovu dostal chuť vyhrávat.
Výchozí obrázek
HoT
Foto: BVG, Mykhaylo "HoT" Novopashyn

10 měsíců. To je doba, po kterou se světová scéna musela obejít bez jednoho z nejlepších evropských hráčů, Ukrajince Mykhayla "HoT" Novopashyna. Ten si od Warcraftu dostatečně odpočinul a znovu dostal chuť vyhrávat.

Třetí místo na World Cyber Games 2006 a čtvrté místo na stejné akci dva roky po té. To jsou zřejmě největší úspěchy ukrajinského night elfa, jehož návrat potěšil celou Wacraft 3 scénu. Jeden z nejlepších Evropanů minulých dvou let se ovšem nevrací do žádného známějšího týmu. Jeho novým domovem je totiž, na celosvětové poměry, průměrná polská organizace Betsson Voodoo Gaming. Ve Voodoo Gaming se potká se svým krajanem Dmitriyem "Snake" Grigorievem, který působí na pozici kapitána. Kromě dvou zmíněných Ukrajinců tým obsahuje celkem zajímavý celosvětový mix doplněný o polskou špičku zastoupenou TeRRoRem a Paladynem.

Betsson Voodoo Gaming sice kralují polské Warcraft 3 scéně, ale na světovém poli se jim příliš nedaří. Za vše hovoří nelichotivá bilance v nejprestižnější světové Warcraft 3 lize, WC3L. BVG tam po třech kolech nezískali ani jednu výhru a jsou na samém chvostu své skupiny. V poslední zápase proti WeMadeFOX dokonce neuhráli ani jeden bod a odešli z něj s potupnou prohrou 0:7. Bude zajímavé sledovat, jak se HoT přizpůsobí současnému stylu hry a jestli pomůže polskému týmu k dosažení lepších výsledků.

"Pravděpodobně je to překvapení pro většinu z vás, ale ano, jsem zpátky. Co se týče toho, že jsem nějaký čas nehrál, musím přiznat, že mi hraní Warcraftu opravdu chybělo. Hlavně mi scházely ty emoce, které jsem zažil během své kariéry, takže jsem více než šťastný, že zase můžu díky BVG hrát. Jako obvykle doufám, že vás svou hrou nezklamu a užijete si ji." Tak se HoT vyjádřil ke svému návratu.

Současná sestava Betsson Voodoo Gaming:

{#Ukrajina} Mykhaylo "HoT" Novopashyn
{#Ukrajina} Dmitriy "Snake" Grigoriev
{#Ruská federace} Artem "Vyfer" Ostashevskiy
{#Korejská republika} Sang Yeop "Sakura" Oh
{#Polsko} Przemysław "Paladyn" Wadoń
{#Polsko} Mariusz "Show" Mędlewski
{#Polsko} Tomasz "CasiN" Rutkowski
{#Polsko} Tomasz "TeRRoR" Pilipiuk