Přejít k hlavnímu obsahu

LionSports posilují

3. 12. 2009 | 22:49 Counter Strike 1.6
Slovenská Counter-Strike scéna není tak pestrá, jak by si každý přál, možná právě proto bude vhodné vyjádřit podporu i těm méně známým.Organizace LionSports představuje tým, který bude reprezentovat jejich barvy ve hře Counter Strike 1.6. Vyjádření leadera sekce Martina"marsmela"Ižo:"V prvom rade musim povedat ze nas team uz ma nejake tie multigamingi za sebou a preto si myslim,ze lionsports nam moze poskytnut dost dobre herne zazemie .
Výchozí obrázek

Slovenská Counter-Strike scéna není tak pestrá, jak by si každý přál, možná právě proto bude vhodné vyjádřit podporu i těm méně známým.

Organizace LionSports představuje tým, který bude reprezentovat jejich barvy ve hře Counter Strike 1.6. 

Vyjádření leadera sekce Martina"marsmela"Ižo:

"V prvom rade musim povedat ze nas team uz ma nejake tie multigamingi za sebou a preto si myslim,ze lionsports nam moze poskytnut dost dobre herne zazemie .

Tym smerujem k naozaj kvalitnemu a starostlivemu vedeniu ale aj sponzorom .Dufam, ze budeme reprezetovat lionsports ako na online tak aj offline akciach v com najlepsom svetle.Asi uz nie je co dodat takze dakujem za tento kratky rozhovor a prajem pekne vianoce." 

Sestava LionSports CS 1.6 :

{#Slovenská Republika} Martin "marsmela" Ižo
{#Slovenská Republika} Matúš "cHx" Holík
{#Slovenská Republika} Frantisek "FranzP" Pobocek
{#Slovenská Republika} Patrik "bitox" Buday
{#Slovenská Republika} Erik "premijuM AY" Grunwald

Tento tým bude k vidění již tuto sobotu na undzwei lan Storm The Front #6. Přeji klukům hodně štěstí jak na turnaji, tak do budoucna.