Přejít k hlavnímu obsahu

PLAYzone a Hitpoint si plácli

10. 1. 2010 | 12:39 Všechny hry
Dnešním dnem zahajujeme mediální spolupráci s poměrně novým projektem Hitpoint, která nám umožní poskytnout návštěvníkům mnohem větší možnosti ve zpravodajství z domácí a zahraniční scény, než bylo doposud obvyklé.
Výchozí obrázek

Dnešním dnem zahajujeme mediální spolupráci s poměrně novým projektem Hitpoint, která nám umožní poskytnout návštěvníkům mnohem větší možnosti ve zpravodajství z domácí a zahraniční scény, než bylo doposud obvyklé.

Tým Hitpoint.cz
Foto: Hitpoint.cz

Projekt Hitpoint vznikl před dvěma měsíci, jako nástupce populárního rádia TeamPlay. V čele projektu stojí opět Ondřej "smOke" Báča, kterého mnozí z vás znájí hlavně jako předního českého komentátora. Poprvé se Hitpoint představil na turnaji World Gamemaster Tournament 2009 v Brně na veletru Digitex, kde odvedl opravdu vynikající práci. Kromě komentování hlavních turnajů v Counter Strike 1.6 a Call of Duty 4 v se postaral také o kvalitní a hlavně opravdu aktuální zpravodajství v podobě denních video sestřihů a rozhovorů. Kromě reportáží z offline turnajů se Hitpoint zaměřuje také na komentování online zápasů. Díky naší vzájemné spolupráci bude nyní mnohem více viditelný i na stránkách serveru PLAYzone. Těšit se tak můžete na další zajímavé videoreportáže z různých akcí, videorozhovory, fotogalerie, ale samozřejmě komentované zápasy Counter-Strike 1.6, Call of Duty nebo Counter-Strike: Source.

Hitpoint.cz

Hitpoint.cz na Flickru
Hitpoint.cz na Facebooku
Hitpoint.cz na YouTube

"Profesionální hraní počítačových her zažívá každým rokem stále větší popularitu a s tím se otvírá prostor pro dokonalejší mediální zpracování této oblasti. Stejně jako ostatní sporty si musí i jeho elektronická podoba najít cestu k divákům a fanouškům. A právě touto cestou jsme se rozhodli s projektem Hitpoint ubírat. Elektronický sport dlouhodobě detailně sledujeme a analyzujeme jeho situaci ve světě i u nás. Inspiraci čerpáme z úspěšných zahraničních projektů a vlastních originálních nápadů," říká Ondřej 'smOke' Báča, zakladatel projektu.

"Hlavním cílem projektu je přenést elektronický sport z anonymního prostředí internetu do konkrétní prezentovatelné podoby a dokázat, že i v České republice se tato práce dá dělat profesionálně. Chceme zprostředkovávat kvalitní zpravodajství ze světa elektronického sportu a usilovat o vytvoření pevné základy pro rozvoj tohoto odvětví u nás. Základem proto bude naše účast na hlavních domácích a zahraničních turnajích za účelem poskytování detailních a aktuálních reportáží. Soustředíme se také na provoz internetového rádia zaměřeného na komentované zápasy v různých herních titulech. Chceme se věnovat tomu co umíme nejlépe a dělat to pořádně.

Věříme, že si svou prací a odhodláním získáme podporu domácí herní komunity. Máme připraveno spoustu nápadů, které budeme postupně realizovat. Spolupráce s PLAYzone nám otvírá nové možnosti a jsem přesvědčen, že bude pro obě strany velmi výhodná.  

Pojďme u nás společně dostat elektronický sport na úroveň, kterou si zaslouží!"

Výsledky působení projektu Hitpoint na World Gamemaster Tournamet, DreamHack Winter a Infinity Colliserum LAN můžete zhodnotit a naleznout na jejich webových stránkách - http://www.hitpoint.cz.

Štítky: Hitpoint