Přejít k hlavnímu obsahu

ICL09: Konečné pořadí

13. 12. 2009 | 14:31 Counter Strike 1.6
Před několika okamžiky byl dohrán poslední zápas ve hře Counter-Strike 1.6. Turnaje se zúčastnily čtyři československé týmy a pět maďarských.Rozdělení sil do základních skupin bylo rovnoměrné, tedy dva, resp. tři maďarské týmy a dva československé v každé z nich. Do playoff se podívaly všechny naše týmy, shodně v obou skupinách z druhého a třetího místa.První rozloučení našich zástupců s turnajem proběhlo v druhém kole lower bracket, když fofos.sk a DEFEATERS podlehli svým soupeřům v opravném pavouku.
Výchozí obrázek

Před několika okamžiky byl dohrán poslední zápas ve hře Counter-Strike 1.6. Turnaje se zúčastnily čtyři československé týmy a pět maďarských.

Rozdělení sil do základních skupin bylo rovnoměrné, tedy dva, resp. tři maďarské týmy a dva československé v každé z nich. Do playoff se podívaly všechny naše týmy, shodně v obou skupinách z druhého a třetího místa.

První rozloučení našich zástupců s turnajem proběhlo v druhém kole lower bracket, když fofos.sk a DEFEATERS podlehli svým soupeřům v opravném pavouku.

Těsně pod stupňem vítězů ukončili své počínání hráči Suicide. Na mapě de_inferno si nevěděli v pozdních večerních hodinách rady s hráči teamu stYle.

V nedělních zápasech byly k vidění pouze tři týmy, z toho dva maďarské. Jako jediný zástupce československé scény zbyl celek NecroRaisers.ASUS. Ten ve finálovém zápase winners bracket nestačil na teamwork a o postup do finále museli bojovat se stYle. Ty naštěstí v dobrém tempu suveréně přehráli na mapě de_nuke.

Finálové utkání tedy přineslo již třetí střetnutí teamwork a NecroRaisers. Bohužel i tentokrát statistiky předchozích zápasů byly neomylné a na mapě de_inferno byli silnější reprezentanti Maďarska.

Konečné pořadí

1. {#Maďarsko} teamwork
2. {#Česká Republika} NecroRaisers.ASUS
3. {#Maďarsko} stYle
4. {#Slovenská Republika} Suicide
5.-6. {#Slovenská Republika} DEFEATERS
5.-6. {#Slovenská Republika} fofos.sk

Štítky: ICL09