Přejít k hlavnímu obsahu

Staňte se kapitánem reprezentace

25. 12. 2009 | 18:41 Counter Strike: Source
Další ročník ClanBase NationsCupu klepe na dveře a v současnosti probíhají přihlášky kapitánů jednotlivých reprezentací. Jak již bylo oznámeno dříve "tradiční" hráči domácí reprezentace se turnaje nebudou účastnit a dají šanci nováčkům."V současné situaci nemáme zájem hrát NationsCup od ClanBase, ovšem byli bychom velice rádi, aby se nějaká nová tvář ujala kapitánování a pokusila se s méně vytíženými hráči uhrát co nejlepší výsledek," objasňuje zájmy vítěz Mistrovství Evropy 2008 Karel 'sneix' Pavlica.
Výchozí obrázek

Další ročník ClanBase NationsCupu klepe na dveře a v současnosti probíhají přihlášky kapitánů jednotlivých reprezentací. Jak již bylo oznámeno dříve "tradiční" hráči domácí reprezentace se turnaje nebudou účastnit a dají šanci nováčkům.

"V současné situaci nemáme zájem hrát NationsCup od ClanBase, ovšem byli bychom velice rádi, aby se nějaká nová tvář ujala kapitánování a pokusila se s méně vytíženými hráči uhrát co nejlepší výsledek," objasňuje zájmy vítěz Mistrovství Evropy 2008 Karel 'sneix' Pavlica.

"Není vyloučeno, že pokud se někdo předvede ve zvlášť dobrém světle, vybereme jej i do reprezentačního týmu pro ENC, v současné době zde máme několik míst s otazníky," dodává sneix.

Více informací o NationsCupu se dozvíte v naší novince, kde najdete i odkaz na další pokyny. Kdo se stane novým kapitánem České republiky?

Štítky: reprezentace