Přejít k hlavnímu obsahu

Rozpis třetího kola ESH turnaje

28. 12. 2009 | 00:41 Rozpis třetího kola ESH turnaje
Výchozí obrázek

Již dnes se odehraje třetí a čtvrté kolo PC World turnaje, který pořádá známá organizace Esports Heaven. Tento spolek, jenž patří ještě pod firmu HEAVENMEDIA, se stará pravidelně o kopu turnajů jak pro hráče Call of Duty 4, tak pro střelce z CSS. Minulý týden (22.12) jsme tu měli první dvě kola tohoto nabitého turnaje a dnes pokračujeme!

Tento monstrozní turnaj si vzala pod podporu známá společnost ATI, která všech 128 týmů nalákala na hodnotné výhry. Syrstém pouze horního pavouka pak stížil cestu všem favoritům, kteří si nemohli dovolit ani jedno zaváhání. Po dvou ohraných kolech (22.12) se nám žádné velké překvapení nekonalo a v třetím a čtvrtém kole, které se odehrají dnes, můžeme vidět všechny horké kandidáty na vítězství. 

Mezi českými zástupci se pak v turnaji udrželo mužstvo Power-Gaming, jenž je považováno za velkého favorita, neboť ve světovém žebříčku patří k nejpovolanějším v oboru. Může se pochlubit například prvním místem v žebříčku clanbase.com a nebo vyhraným CoD4 turnajem, jenž jsme včera pořídali na našem portálu. Otazník však visí nad jejich hvězdou Nickem "toxjee" Holem, kterému nedávno vyhořel počitáč a není známo zda bude ready na večerní souboj proti ruskému mančaftu dEVINE. Další želízko v ohni je pak ambiciozní mančaftInsenia, kterému je prorokována velká budoucnost. Uvidíme jak si kluci poradí s nevyspitatelným norským týmem HEKKERS. Poslední naděje pak zůstává v průměrném týmuFeW-GamerS. Ten naopak narazí na rovnocenného soupeře CoD-Gamers.

Bracket turnaje

Velkým lákadlem je pak zápas mezi švédskými Unique, kteří se mohou pochlubit opravdu nabytou sestavou, ve které najdeme legendy CoD scény. Na proti nim bude stát vítěz letošního ESL Pro Series v Německu - tým SpeedLink, jenž je považován za velmi vyrovananého soupeře týmu Unique. Bude velmi zajimavé sledovat tento šlágr třetího kola ESH PC World turnaje, které nam vypukne už v 20:00 a čtvrté kolo pak o hodinu déle. 

3. kolo - zápasy s možností sázky

{#Švédsko} Unique Esports vs SPEEDLINK {#Německo} - 28.12 20:00
{#Velká británie} Infused vs My Digital Enemy {#Polsko} - 28.12 20:00
{#Česká Republika} Insenia vs HEKKERS {#Norsko} - 28.12 20:00
{#Česká Republika} Power-Gaming vs dEVINE {#Ruská federace} - 28.12 20:00
{#Polsko} PlaY.MaxFlo vs The Last Resort {#Nizozemsko} - 28.12 20:00
{#Velká británie} Reason-Gaming vs HWA {#Turecko} - 28.12 20:00

Po těchto dvou kolech budeme znát už osm nejlepších mančaftu, které si to rozdají 30.12 o postup do velkého grandfinále. To bude na programu hned třetí den v novém roce, tudíž 3.1 v neděli. Koho tipujete na celkového vítěze turnaje? Dostanou se tam čeští zástupci? Nebo vyhraje například velmi kvalitní mančaft Reason-Gaming?

To vše již brzy! Sledujte web playzone.cz a vsaďte si na svého favorita!