Přejít k hlavnímu obsahu

fnatic obměňují kádr

6. 1. 2010 | 22:31 Counter Strike 1.6
Nejúspěšnějěí tým minulého roku fnatic provedl změnu ve své sestavě, když Rasmus "Gux" Stahl byl nahrazen Björnem "threat" Persem.
Výchozí obrázek

Nejúspěšnějěí tým minulého roku fnatic provedl změnu ve své sestavě, když Rasmus "Gux" Stahl byl nahrazen Björnem "threat" Persem.

O tom, že se chystá změna u fnatic se hovořilo delší dobu. Spekulovalo se především o odchodu dvojice hráčů Harleyho "dsn" Örwalla a Patrika "cArn" Sättermona, kteří už léta prohlašovali, že do sbírky trofejí jim chybí pouze titul z World Cyber Games a tudíž je dosti možné, že po této sezoně skončí. Ve finále WCG ovšem fnatic podlehli polským AGAiN, což bylo zřejmě hlavním podnětem toho, že oba v týmu zůstali.

Tím, na koho padla volba, je již zmíněný Rasmus "Gux" Ståhl, který se k týmu připojil v únoru loňského roku, aby nahradil Oscara "Archi" Torgersena. Gux pomohl týmu k titulům z KODE5, Extreme Masters, e-Stars a v mnoha dalších turnajích. Jenže na konci roku se Ståhl rozhodl vynechat z rodiných důvodů Arbalet Cup a WEM, na kterých ho prozatím nahradil hráč H2k- gaming Björn "threat" Pers. I toto mohlo hrát roli při rozhodování o změnách.

Fnatic nejdříve oznámili GuXův odchod a napínali veřejnost kdo bude pátým hráčem, který doplní hvězdnou čtyřku, ale nakonec se překvapení nekonalo a právě Björn "threat" Pers doplnil sestavu fnatic.

Threat se dobře zná s dalším hráčem fnatic a to Christopherem "GeT_RiGhT" Alesundem z dřívějšího působení v týmu Giants. Navíc threat může přinést nové taktické poznatky do hry fnatic, neboť v barvách H2k-gaming zastával post in-game leadera.

Nová posila se k přestupu vyjádřila :

"Je to pro mě velká čest hrát za tým, který je v současnosti nejlepší na světě. V Číně nám to krásně šlapalo a myslím si, že s klukama jsme si skvěle sedli a po stránce herní tak lidské. Doufám, že do týmu přinesu novou pozitivní energii a nějaké ty ohromující taktiky" 

line-up fnatic.MSI pro rok 2010:

{#Švédsko} Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
{#Švédsko} Patrik "f0rest" Lindberg
{#Švédsko} Harley "dsn" Örwall
{#Švédsko} Patrik "cArn" Sättermon
{#Švédsko} Björn "threat" Pers

Štítky: gux, fnatic, threat