Přejít k hlavnímu obsahu

TOxIC.tm nejlepším sázkařem měsíce září

7. 10. 2010 | 10:14 Všechny hry
Za námi je další sázkové období a je čas udělit hlavní cenu tomu nejlepšímu. Celkovým vítězem se stal Tomáš 'e1f' Pietrik, který je ale členem PLAYzone týmu a tak nemá na cenu nárok. Podložku qiip se vzpomínkovým motivem na portál United-Games si tak odnáší hráč na druhém místě a tím je Jan 'TOxIC.tm' Vrbka  Hráči na druhém a třetím místě potom vyhrávají volňásky do Palace Cinemas. Těmi jsou kisame a fredi_. Všem výhercům gratulujeme!
Výchozí obrázek

Za námi je další sázkové období a je čas udělit hlavní cenu tomu nejlepšímu.

Celkovým vítězem se stal Tomáš 'e1f' Pietrik, který je ale členem PLAYzone týmu a tak nemá na cenu nárok. Podložku qiip se vzpomínkovým motivem na portál United-Games si tak odnáší hráč na druhém místě a tím je Jan 'TOxIC.tm' Vrbka 

Hráči na druhém a třetím místě potom vyhrávají volňásky do Palace Cinemas. Těmi jsou kisame a fredi_. Všem výhercům gratulujeme!

Pro měsíc říjen jsme si pro vás jako hlavní cenu připravili fantastickou hru Mass Effect 2. Věříme, že i díky ní se nám opět podaří překonat rekord v počtu sázek.

Pokud máte k našim sázkám jakékoliv připomínky, návrhy na zlepšení nebo byste se chtěli stát bookmakery, kontaktujte H1tachiho - našeho hlavního bookmakera.

Obodobí 01.10.2010 - 31.10.2010

Hra Mass Effect 2

Hra Mass Effect 2
Štítky: Sázky