Přejít k hlavnímu obsahu

8 nejlepších domácích týmů se utká v měsíčním finále už dnes od 18 hodin

22. 7. 2021 | 15:19 Brawl Stars
Čtvrtá kvalifikační série letošního MČR nabírá na obrátkách a míří do svého finishe. Vyvrcholení měsíčního zápolení nás čeká už za malou chvíli. Kdo si odnese pořádnou várku bodů i finanční odměnu?
TP-Link MČR BS Battle
TP-Link MČR BS Battle
Zdroj: MČR grafika

Každoměsíční boje těch nejlepších domácích týmů už jsou téměř tradicí a nejinak tomu bude i dnes, kdy nás čeká finále MČR TP-Link série. Jako favorit se představí nejúspěšnější celek posledního měsíce, Enterprise Esports, který si na své konto připsal hned dvě semifinálové umístění i výhru první kvalifikace. V té druhé zase zazářil tým Sprout Boly

Sampi.Tipsport během tohoto měsíce sice nepředváděli úplně dominantní výkony, avšak výhrou trřetí kvalifikace si dozajista spravili chuť, když suverénně porazili Fadee Gaming, Enterprise i eKoVy. Na turnaji by mohli překvapit i hráči z Pepis Shop, papírově na to rozhodně mají, ale od první kvalifikace nás zatím nijak extra nepřekvapili. Třeba se to změní právě dnes. 

    TP-link
    TP-link
    Zdroj: PLAYzone

    V dnešním finále se nehraje pouze o pořádnou porci MČR bodů, které mohou dost markantně zahýbat aktuálním pořadím, ve hře je i prize pool v hodnotě 3 600 Kč. 

    • 1. místo: 150 bodů
    • 2. místo: 100 bodů
    • 3. místo: 80 bodů
    • 4. místo: 50 bodů
    • 5. - 6. místo: 35 bodů
    • 7. - 8. místo: 20 bodů

    Finálový stream můžete jako vždy sledovat na twitchi PLAYzone, přičemž finálovým turnajem vás doprovodí svým medovým hlasem oblíbený komentátor Skeri.

    Štítky: MČR mobile, TP-Link
    Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.