Přejít k hlavnímu obsahu

Ruské týmy čekají změny?

16. 10. 2010 | 13:23 Counter Strike 1.6
Ruskou scénu čekají asi největší změny od rozpadu vzniku týmu UNiTED. Dva největší ruské celky, Meet Your Makers a forZe, pravděpodobně obmění své kádry.Bratrská dvojice Stolyarovů, Fox a Dosia, by podle posledních zpráv měla opustit svůj stávající tým forZe. Ti už se delší dobu potácí v menší krizi a vypadá to, že vše vyvrcholí bratrským úprkem.
Výchozí obrázek

Ruskou scénu čekají asi největší změny od rozpadu vzniku týmu UNiTED. Dva největší ruské celky, Meet Your Makers a forZe, pravděpodobně obmění své kádry.

Bratrská dvojice Stolyarovů, Fox a Dosia, by podle posledních zpráv měla opustit svůj stávající tým forZe. Ti už se delší dobu potácí v menší krizi a vypadá to, že vše vyvrcholí bratrským úprkem.

Reportér portálu coverage.su, Mark "Marchello" Averbukh, ve svém blogu přiznal, že během RuSh3D LAN hráč ruských forZe Michail "Dosia" Stolyarov, totálně ignoroval týmovou strategii. Mark se domnívá, že bratrské duo Stolyarovů by mělo v Meet Your Makers nahradit jednoho ze zakladájících členů UNiTED Dmitri "hooch" Bogdanova, Alexandra "xek" Zobkova a Andreye "XomA" Mironenka.

Nic prozatím není potvrzené, ovšem trenér forZe, Serg "lmbt" Bejanov, prozradil portálu HLTV.org, že budoucnost týmu bude vyřčena už toto pondělí.

Pokud by vše došlo k tomu, že se vše stane pravdou, sestavy týmů by vypadaly následovně,

Meet Your Makers

{#Ruská federace} Roman "ROMJkE" Makarov
{#Ruská federace} Eduard "ed1k" Ivanov
{#Ruská federace} Mihail "Dosia" Stolyarov
{#Ruská federace} Sergey "Fox" Stolyarov

forZe

{#Ruská federace} Alexey "OverDrive" Birukov
{#Ruská federace} Aleksey "HEL1" Novikov
{#Ruská federace} Ruslan "Dober" Shariffylin

Zdroj: HLTV