Přejít k hlavnímu obsahu

NecroRaisers posilují o další sekci

NecroRaisers pod svými křidly vítají po Call of Duty 2 sekci také DotA tým.Již před více než rokem se vedení týmu NecroRaisers při restrukturalizaci týmu rozhodlo propustit tehdejší DotA sekci pod vedením Miroslava 'gollik' Golla. Nyní NecroRaisers angažují novou sekci, jejíž jádro tvoří parta dlouholetých spoluhráčů.Sestava NecroRaisers
Výchozí obrázek

NecroRaisers pod svými křidly vítají po Call of Duty 2 sekci také DotA tým.

Již před více než rokem se vedení týmu NecroRaisers při restrukturalizaci týmu rozhodlo propustit tehdejší DotA sekci pod vedením Miroslava 'gollik' Golla. Nyní NecroRaisers angažují novou sekci, jejíž jádro tvoří parta dlouholetých spoluhráčů.

Sestava NecroRaisers

{#Česká Republika} Tomáš '-SuxeS-' Reichmann (kapitán týmu)
{#Česká Republika} Michal 'SlUN1ck0' Hamák
{#Česká Republika} Jan 'nkode' Beneš
{#Česká Republika} Milan 'Ajls' Huml
{#Česká Republika} Tomáš 'Clo1ster' Filgas

Kapitán týmu Tomáš '-SuxeS-' Reichmann se ke vstupu do NecroRaisers vyjádřil následovně:
Zdravím a pozdravuji.
Tým, se kterým vstupujeme do NecroRaisers, má již dlouhou historii a prošel si již určitým vývojem. S vetšinou hráčů se známe dlouhou dobu, a ačkoli to nerad přiznávám, považuji je za dobré prátele. Role v týmu máme již dobře rozdělené a momentálně se plně věnujeme tréningu - 2 až 3 zápasy denně jsou pro nás minimem. V blízké budoucnosti plánujeme predevším účast na akcích pořádaných domácím portálem PLAYzone a pokračovat v aktivním tréninku proti evropským klanům prostřednictvím mIRC. Naším cílem je být důstojným a obávaným soupeřem na České DotA scéně, kde ale naše ambice rozhodně nekončí.

Chtel bych využít této príležitosti a v rychlosti podekovat vedení NecroRaisers za jejich více než vstrícný prístup, ClayM4novi za veškerou pomoc a SluN1ckovi za zprostredkování celé akce.