Přejít k hlavnímu obsahu

forZe propouští svou dosavadní sekci

15. 12. 2010 | 13:23 Counter Strike 1.6
Dle posledních zvěstí se ruská organizace forZe rozhodla propustit svou rusko-ukrajinskou sestavu, která v poslední době nepodávala tak oslnivé výsledky jak se od ní čekalo.Známý ruský redaktor Mark "Marchello" Averbukh ve svém pravidelném blogu přiznal, že kolují zvěsti o rozvázání poměru mezi přední ruskou organizací a jejich sekcí. Největší podíl na tom má prohra proti dánským Full Gaming v posledním kvalifikačním kole šampionátu Intel Extreme Masters.
Výchozí obrázek

Dle posledních zvěstí se ruská organizace forZe rozhodla propustit svou rusko-ukrajinskou sestavu, která v poslední době nepodávala tak oslnivé výsledky jak se od ní čekalo.

Známý ruský redaktor Mark "Marchello" Averbukh ve svém pravidelném blogu přiznal, že kolují zvěsti o rozvázání poměru mezi přední ruskou organizací a jejich sekcí. Největší podíl na tom má prohra proti dánským Full Gaming v posledním kvalifikačním kole šampionátu Intel Extreme Masters.

Tým měl totiž podle informací opustit Serg "lmbt" Bejanov, ovšem do tohoto problému zasáhlo vedení, kterému se tento rázný krok nelíbil. Následné rozuzlení vyvrcholilo ukončením podpory a spolupráce s Dmitriy-em "hooch" Bogdanovem a jeho čtveřicí hráčů.

Bývalá sestava forZe

{#Ruská federace} Dmitriy "hooch" Bogdanov
{#Ukrajina} Serg "lmbt" Bejanov
{#Ukrajina} Emil "kucher" Akhundov
{#Ukrajina} Kiril "ANGE1" Karasiow
{#Ruská federace} Aleksey "HEL1" Novikov

Zdroj: HLTV
Štítky: forZe