Přejít k hlavnímu obsahu

Nová krev v žilách eEriness

20. 12. 2010 | 18:42 Nová krev v žilách eEriness
Vedení týmu eEriness se rozhodlo přijmout další sekci. Tentokrát se jedná o hráče Defense of the Ancients, kteří dřívě reprezentovali celky Bloody Army a RisenTalent.
Výchozí obrázek

Vedení týmu eEriness se rozhodlo přijmout další sekci. Tentokrát se jedná o hráče Defense of the Ancients, kteří dřívě reprezentovali celky Bloody Army a RisenTalent.

DotA má u eEriness již dlouhou tradici. V roce 2008 jste mohli potkat starou sestavu eEriness se Zdeňkem 'Frony' Frolichem i na mezihernovém turnaji. V prosinci roku 2008 přijali eEriness pod svá křídla novou sekci vedenou Šimonem 'ClayM4n' Hrabcem. Po určité době ale přestali jednotliví hráči tehdejší sekce Dotu hrát a u eEriness zůstal pouze ClayM4n, který reprezentoval eEriness v soutěžích jednotlivců a v menších lokálních turnajích.

Nyní eEriness nabírají nový tým, složený převážně ze slovenských hráčů spolu se Zdeňkem 'Frony' Frolichech, bývalým členem eEriness. Tito hráčí hrají společně již dlouhou dobu a prošli týmy Bloody Army a RisenTalent, za který jeli i na World Gamemaster Tournament v Dotě, na který se kvalifikovali a kde vyhráli celkové 5. místo. To ale nejsou jediné úspěchy, které tito hráči získali.

Sestava eEriness

{#Slovenská Republika} Lukáš 'Tainted' Lipovský
{#Slovenská Republika} Rasťo 'Fl3tch3r'  Kluka
{#Česká Republika} Zdeněk 'Frony' Frolich
{#Slovenská Republika} Martin 'SmoukY' Sýkora
{#Slovenská Republika} Martin 'Ant-i' Fekiač

Oficiální vyjádření majitele eEriness Michala 'Viki' Vinaře:
V Dotě máme prakticky jen jednoho zástupce, ale tým nám chybí, proto bylo dlouhodobě uvažováno o možném angažování této hry. Poté, co byl oznámen druhý díl této hry, jenž si drží svou přízeň a menšímu vzestupu komunity, byla tato otázka přeci jen aktuální. Dlouhou dobu jsem byl v kontkatu se členem nového týmu Antim a po čase jsme spolu domluvili vzájemnou podporu. Angažování týmu je určitě v souladu s naší strategií - dej prostor i méně podporovaným hrám. Negativem ohledně příchodu může být zvyšující se nároky na organizační schopnosti vedení, které jsou již na pokraji únosnosti. Nicméně je to pro nás další velká výzva a věřím, že se nám vyplatí. Odrazem k této události musím zmínit i malou zprávu pro další zájemce z řad týmů či jednotlivců jiných her, že brány k nám jsou prakticky uzavřeny ze zmiňovaných organizačních důvodů. Novému týmu naopak přeji jen dobré výsledky, a pokud příjde nějaký špatný, nic si z něj nedělat, zvednout hlavu a jít dál, svět se přeci nezboří.

Komentář Martina 'Ant-i' Fekiače ke vstupu do eEriness:
Na začátek chci poděkovat celému klanu eEriness za šanci, že je můžeme reprezentovat a doufam, ze nase spoluprace bude fungovat perfektně. S klukama to táhneme již nějakou dobu. Jádro týmu tvoří Tainted, Frony, Fletcher, kteří spolu hrají skoro 2 roky, a já a Smouky spolu hrajeme již půl roku. Zůčastnili jsme se velkého počtu turnajů a lig na domácí scéně, ale i na té evropské či světové a v tomto směru chceme i pokračovat nadále. Aktuálně se budeme snažit odehrát co nejvíce turnajů na PLAYzone, dota-league.com a chystáme se hrávat i na dota.fr a dota.balkan-league.com. Ačkoliv jsme omezeni svými časovými možnostmi, budeme se snažit jméno eEriness zviditelnt i za hranicemi.