Přejít k hlavnímu obsahu

Přejeme Štastné a veselé Vánoce

24. 12. 2010 | 00:28 Všechny hry
Milé čtenářky, milí čtenáři,rád bych vám za celý kolektiv serveru PLAYzone.cz popřál šťastné a veselé Vánoce a dobrý vstup do nového roku.Zase bychom mohli trochu bilancovat, ale každý z vás vnímá úspěchy a neúspěchy našeho serveru trochu jinde. Rád bych vyzdvihl to, že se nám v roce 2010 podařilo udržet a obnovit velké množství dotovaných soutěží, které by měly všechny pokračovat i v roce dalším. Těší mě, že se nám podařily nastartovat znovu Mezihernové turnaje a velkým příslibem je i obnovení MČR, o kterém budeme podrobnosti teprve zveřejňovat.
Výchozí obrázek

Milé čtenářky, milí čtenáři,

rád bych vám za celý kolektiv serveru PLAYzone.cz popřál šťastné a veselé Vánoce a dobrý vstup do nového roku.

Zase bychom mohli trochu bilancovat, ale každý z vás vnímá úspěchy a neúspěchy našeho serveru trochu jinde. Rád bych vyzdvihl to, že se nám v roce 2010 podařilo udržet a obnovit velké množství dotovaných soutěží, které by měly všechny pokračovat i v roce dalším. Těší mě, že se nám podařily nastartovat znovu Mezihernové turnaje a velkým příslibem je i obnovení MČR, o kterém budeme podrobnosti teprve zveřejňovat.

Na druhou stranu je pro mě prozatím zklamáním dosavadní chod PLAYzoneTV, ale i nadále s touto aktivitou počítáme a jakkoliv to vypadá, že je neaktivní, na pozadí se odehrávají potřebné kroky k tomu, aby tato televize skutečně fungovala jak má.

I pro rok 2011 jsme si připravili několik novinek, které budeme postupně zveřejňovat. I nadále hledáme další akvizice, které by našim uživatelům přinesly komplexní služby na poli soutěžního hraní.

Zcela za sebe bych zde rád poděkoval i všem členům PZ týmu, kteří se o vás každý den starají. Vážím si jejich práce a věřím, že tu spolu vydržíme ve zdraví i další rok.

Užijte si tedy sváteční dny, odpočiňte si a načerpejte sílu do nového roku.

Lukáš 'Soptik' Pleskot