Přejít k hlavnímu obsahu

Lednový Mezihernový turnaj se blíží

8. 1. 2011 | 16:46 Counter Strike: Source
A je to tu zase! Další z řady Counter-Strike: Source Mezihernových turnajů je na programu již v sobotu 29. ledna.Po výtkách mnoha hráčů jsme se rozhodli uspořádat tento Mezihernový turnaj v sobotu, abychom dali šanci těm týmům, pro které je nemožné zúčastnit se nedělnách turnajů.
Výchozí obrázek

Mezihernový CS:Source Turnaj

A je to tu zase! Další z řady Counter-Strike: Source Mezihernových turnajů je na programu již v sobotu 29. ledna.

Po výtkách mnoha hráčů jsme se rozhodli uspořádat tento Mezihernový turnaj v sobotu, abychom dali šanci těm týmům, pro které je nemožné zúčastnit se nedělnách turnajů.

Velkou změnou je posunutí začátku turnaje. Rozhodli jsme se jej posunout o 30 minut - na 10.30. Tím bychom měli eliminovat problémy některých hráčů s dopravou domů pozdě večer.

A kdo vlastně v této sezóně na MH vyhrával? Stejně jako na konci minulé sezóně byla neporažena eSuba (Burning), tak nyní kralují eEriness. Těm se podařilo vyhrát všechny tři Mezihernové turnaje v této sezóně. Za nimi se umisťovali pravidelně Cracked Gamers nebo Do Know Harm.

DALŠÍ INFORMACE A REGISTRACE

Registrace začínají již 9. ledna ve 20.00, tak neváhejte, seberte svůj tým nebo kamarády a přijďte si zahrát, pouze účast více než 16 týmů zajistí konání dalšího Mezihernového turnaje.

Partneři Mistrovství ČR v počítačových hrách

nvidia logo

HAL3000 Logo

INTEL Logo

Toshiba Logo

GIGABYTE Logo

Electronic Arts Logo

Partnerské herny