Přejít k hlavnímu obsahu

MOVIE: Fragmasters Toxic at i42

11. 6. 2011 | 12:46 Counter Strike: Source
V této době je hlavní pozornost soustředěna na lan finále Intel a Gigabyte lig, mezi kterými je i CS:S. I přes to tu pro odlehčení pro vás mám jedno movie, které před teprve před pár dny spatřilo světlo virtuálního světa. Tvůrcem je Švéd widdz.Jde o movie z další LAN akce na území Velké Británie ze série "íček", konkrétněji i42. V tomto movie s délkou 13:37 obsahuje ty nejlepší fragy vítěze této LAN akce, tedy celku Fragmasters Toxic ve složení: HaZ, ritch, Re1ease, kev1n, Hughsy.
Výchozí obrázek

V této době je hlavní pozornost soustředěna na lan finále Intel a Gigabyte lig, mezi kterými je i CS:S. I přes to tu pro odlehčení pro vás mám jedno movie, které před teprve před pár dny spatřilo světlo virtuálního světa. Tvůrcem je Švéd widdz.

Jde o movie z další LAN akce na území Velké Británie ze série "íček", konkrétněji i42. V tomto movie s délkou 13:37 obsahuje ty nejlepší fragy vítěze této LAN akce, tedy celku Fragmasters Toxic ve složení: HaZ, ritch, Re1ease, kev1n, Hughsy.

Pro labužníky tu opět existuje i možnost stažení movie do svého počítače a získat tedy 100% zážitek z tohoto nemálo povedeného movie:

http://www.multiupload.com/3K8N2OSFX0

Štítky: i42
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.