Přejít k hlavnímu obsahu

DreamHack v kostce: SK Vítězí!

20. 6. 2011 | 14:40 Counter Strike 1.6
Nejvetěší LAN akce světa, švédský DreamHack, začíná už dnes. Fanoušci Counter-Strike 1.6 se můžou těšit na opravdovou nálož těch nejlepších zápasů! Letos totiž na DH Summer 2011 uvidíme rovnou 3 turnaje v této hře.(Foto: Dreamhack.se)
Výchozí obrázek

Nejvetěší LAN akce světa, švédský DreamHack, začíná už dnes. Fanoušci Counter-Strike 1.6 se můžou těšit na opravdovou nálož těch nejlepších zápasů! Letos totiž na DH Summer 2011 uvidíme rovnou 3 turnaje v této hře.

(Foto: Dreamhack.se)

UPDATE 20.6. 21:23 - Ukrajinští Natus Vincere dokázali porazit ESC Gaming 2-0 na mapy a získávají tak třetí místo a prize money v celkové hodnotě €1,120.

UPDATE 20.6. 15:01 - Zápas mezi domácími SK Gaming a ukrajinským ostrostřelci z Na'Vi už od tří hodin (hltv1.verygames.net:27050). Druhý zápas semifinále play-off mezi mTw a ESC Gaming je na programu o půl hodiny později.

UPDATE 20.6. 14:41 - Dns, v poslední hrací den, konečně přišlo na řadu PO MSI Championship. Pavouka a další informace můžete nalést v položce MSI Play-Off.

UPDATE 19.6. 16:46 - I přes časové spoždění jsou základní skupiny téměř v polovině. Stále na nás čeká slušná porce zápasů. Tabulky, výsledky, rozpisy zápasů, atd. můžete nalést v položce MSI Championship (Obsah vpravo). Nakonec bych rád podotknul, že ačkoliv fnatic ve finále WCG kvalifikace podlehli SK Gaming 2-0, oznámili, že se turnaje zůšastní za vlastní náklady.

UPDATE 19.6. 14:14 - SK Gaming dokázali vyhrát druhou mapu v poměru 16-8 a stávají se tak vítězem švédské WCG kvalifikace, z čehož vyplývá, že mají plně hrazenou cestu do Koreji.

UPDATE 19.6. 13:12 - Zápas začal na mapě de_dust2 a opět se ukázalo, že fnatic nejsou ve formě. Ačkoliv předvedli dobrou T stranu, kterou dokázali vyhrát 11-4, CT strana byla doslova katastrofální. Skčka dokázali zvrátit průběh zápasu a vyhrát první mapu 16:13. Boj o prvenství ve švédské WCG kvalifikaci se přesune na mapu de_nuke.

UPDATE 19.6. 11:53 - Už jen pár minut nás dělí od dalšího zápasu mezi týmy SK Gaming a fnatic. fnatic mají po včerejším debaklu ve finále IOL4 svým sokům co oplácet, nicméně první dnešní zápas proti ruským Moscow five se nevydařil, budou se trápit i nadále? Vítěz toho zápasu si užije plně proplacenou účast na WCG v Koreji. Nezapomeňte si vsadit na vítěze!

{#Švédsko} SK Gaming2         -         0 fnatic
{#Švédsko} Marcus "Delpan" Larsson   Rasmus "GuX" Ståhl {#Švédsko}
{#Švédsko} Patrick "f0rest" Lindberg  HLTV Richard "Xizt" Landstöm {#Švédsko}
{#Švédsko} Christopher "GeT RiGhT" Alesund   Patrik "cArn" Sättermon {#Švédsko}
{#Švédsko} Robert "RobbaN" Dahlström hltv.1.verygames.net:27053 Harley "dsn" Örwall {#Švédsko}
{#Švédsko} Johan "face" Klasson   Manne "manne" Nordqvist {#Švédsko}

UPDATE 19.6. 09:22 - Ano, je tomu tak! Už od deváté hodiny ranní můžete sledovat první zápasy základních skupin. V těch se můžete podívat např. na obhájce titulu, ukrajinské Natus Vincere, nebo čerstvé vítěze IOL4 SK Gaming. Zápasy se budou hrát každou hodinu a jejich seznam naleznete buďto zde, nebo budou přidány do kolonky MSI Championship (pro ty línější), kde také můžete nalést tabulky skupin, atp. Mimojiné se dnes ve 12:00 opět střetnou SK Gaming a fnatic,kteří se poperou o plně proplacenou cestu na grandfinále WCG, které se bude konat v Koreji. Přeji příjemnou zábavu!

UPDATE 18.6. 23:21 - Po jednoznačném průběhu se SK Gaming stávají vítězi IOL FINAL4! Skčka dokázali přejet na dvou mapách své rivaly z fnatic, konkrétně 16:3 a 16:2. Už zítra budou mít fnatic šanci oplatit tuto porážku v zákl. skupinách MSI Championship.

UPDATE 18.6. 21:30 - HLTV pro zápas fnatic vs. SK Gaming - hltv1.verygames.net:27050

UPDATE 18.6. 16:25 - V grandifnále IOL4 uvidíme souboj mezi největšími rivaly fnatic a SK Gaming. V základní skupině spolu tyto týmy remizovaly, můžeme opět čekat vyrovnaný zápas? První výstřely finále se ozvou už dnes ve 21:45 CET!

Konkrétně můžeme na DreamHacku shlédnout IOL FINAL4, finále švédské WCG kvalifikace a konečně samotný turnaj DreamHack MSI. 

DreamHack začíná už dnes ve švédském Jönköpingu a už od 12:00 středoevropského času můžete sledovat první zápasy, konkrétně se jedná o již dříve zmiňované IOL FINAL4. Od 17 hodin nás také čeká BYOC kvalifikace do MSI Championship. Zítra příjdou na řadu základní skupiny  DreamHacku MSI a také uvidíme finále švédské WCG kvalifikace. V Pondělí příjde na řadu Play-Off MSI Championship.

Zápasů bude opravdu neskutečné množství a každý správný fanoušek by si je neměl nechat ujít. Proto si pro nás web HLTV.org připravil podrobný rozpis, který můžete najít na oficiálních stránkách HLTV. V neposlední řadě nezapomeňte sázet na webu PLAYzone.cz