Přejít k hlavnímu obsahu

Spouštíme 5v5 clanbase pro Dotu

Kromě každotýdenních online turnajů v podobě Nightcupů a pravidelných offline mezihernových turnajů vám nyní přicházíme nabídnout další soutěž o ceny a body do MČR klasifikace clanbase - vaše aktivita a počet odehraných zápasů jsou čistě vaší věcí.Jeden z dalších klíčových projektů zde na PLAYzone je i clanbase. Jedná se o klasický ladder, kde si můžete sami vytvořit tým a dle svých možností hrát zápasy s ostatními týmy a tím získávat body a spolu s větším počtem bodů se drát na vrchol žebříčku.
Výchozí obrázek

Kromě každotýdenních online turnajů v podobě Nightcupů a pravidelných offline mezihernových turnajů vám nyní přicházíme nabídnout další soutěž o ceny a body do MČR klasifikace clanbase - vaše aktivita a počet odehraných zápasů jsou čistě vaší věcí.

Jeden z dalších klíčových projektů zde na PLAYzone je i clanbase. Jedná se o klasický ladder, kde si můžete sami vytvořit tým a dle svých možností hrát zápasy s ostatními týmy a tím získávat body a spolu s větším počtem bodů se drát na vrchol žebříčku.

Tato soutěž je součástí MČR Klasifikace

Aktuálně běží první sezóna, která skončí spolu s koncem prázdnin, tedy 31.08 23:59. Poté bude následovat playoff pro 8 týmu s největším počtem bodů. Týmy v playoff budou oceněni body do MČR klasifikace (více info na stránce MČR klasifikace) přes kterou se mohou dostat na mistrovství počítačových her České republiky v roce 2012. Kromě bodů do MČR klasifikace se hraje také o věcné ceny. Vítězný tým si odnese 5x podložku SteelSeries QcK Mass. Do další sezóny bychom rádi poskytnuli hodnotnější ceny, pokud tomu bude odpovídat aktivita týmů, jistě tak učiníme (podrobnější info o playoff a cenách).

SteelSeries Logo

Pro hledání zápasů také můžete využít vestavěnou funkci systému hledání soupeře.

Nezapomeňte si přečíst pravidla pro clanbase. V zájmu vás hráčů chceme udržet kvalitu zápasů na co nejvyšší úrovni a tak přestupky proti pravidlům budeme trestat odebíráním bodů.