Přejít k hlavnímu obsahu

Giant Cup 9 již o prázdninách?

Na oficiálním webu ET-Leagues, portálu provozující jedny z mezinárodně nejprestižnějších turnajů v TrackManii, přišel s novou zprávou týkající se map pro nadcházející Giant Cup 9 v TM Nations Forever.Pětinásobný šampión Giant Cupů FrostBeule na DreamHack Winter 2009. Zdroj: trackmania.se
Výchozí obrázek

Na oficiálním webu ET-Leagues, portálu provozující jedny z mezinárodně nejprestižnějších turnajů v TrackManii, přišel s novou zprávou týkající se map pro nadcházející Giant Cup 9 v TM Nations Forever.

frost
Pětinásobný šampión Giant Cupů FrostBeule na DreamHack Winter 2009. Zdroj: trackmania.se

I přes nulové prizemoney se Giant Cupů pravidelně zúčastňují nejlepší hráči světa a jeho výsledky tak dobře vypovídají o aktuální formě jednotlivých jezdců.

Před dvěma dny přišel pořadatel {#Ruská federace} Gamble se zprávou na webu ET, kde žádá mapmakery o jejich tratě pro soutěž (více o posílání map na oficiálních stránkách). Deadline pro zasílání je 8. července. Z toho se dá usoudit, že se samotné soutěže dočkáme ještě o prázdninách.

V novince také stojí, že zde budou dvě kvalifikace (pravděpodobně v různých termínech), přičemž z každé vzejde 16 nejlepších, kteří si zahrají finále.

Podaří se tentokrát konečně narušit famózní sérii {#Švédsko} FrostBeula, který již 5x za sebou zvítězil?