Přejít k hlavnímu obsahu

ESL, DH, ESWC, eStars přidávají nové mapy

12. 7. 2011 | 12:12 Counter Strike 1.6
Jedny z největších mezinárodních eventů oznámily příjemné oživení těchto turnajů a to v podobě přidání dvou nových map!V posledních letech jsme mohli vidět týmy soupeřit na pouhých pěti mapách, přičemž tou nejnovější se stal de_tuscan. Minulý rok byl učiněn první krok k oživení této hry a vytrhnutí z nudného stereotypu, konkrétně když organizátoři největší LAN akce světa, švédského DreamHacku, oznámili přidání de_mirage na seznam map pro tento turnaj.
Výchozí obrázek

Jedny z největších mezinárodních eventů oznámily příjemné oživení těchto turnajů a to v podobě přidání dvou nových map!

V posledních letech jsme mohli vidět týmy soupeřit na pouhých pěti mapách, přičemž tou nejnovější se stal de_tuscan. Minulý rok byl učiněn první krok k oživení této hry a vytrhnutí z nudného stereotypu, konkrétně když organizátoři největší LAN akce světa, švédského DreamHacku, oznámili přidání de_mirage na seznam map pro tento turnaj.

Spolupráce mezi ESL, DreamHackem, ESWC a eStars Soul vyústila v přidání již dříve zmiňované de_mirage na tyto eventy a nově také mapu de_forge. Vybrání de_forge, která je předělávkou starší sestry, známé jako de_cbble, bylo konzultováno s několika předními světovými týmy.

(de_forge přidána na ESL, ESWC, DH a eStars)

Po těchto změnách vypadá maplist následovně:

de_dust2
de_train
de_nuke
de_inferno
de_tuscan
de_mirage (download)
de_forge (download)

První z turnajů, který učinil krok k těmto změnám, uvidíme už 19.-21. srpna, konkrétně se jedná o korejský eStars Seoul.

A co na tyto změny říkáte vy? Také byste rádi uvítali nějakou změnu v PLAYzone maplistu?

Zdroj: HLTV
Štítky: DH, ESL, eStars, eswc