Přejít k hlavnímu obsahu

e-Stars: Pozvané týmy

15. 7. 2011 | 14:41 Counter Strike 1.6
Je tomu už několik týdnů, co bylo uzavřeno celosvětové hlasování, kde jste mohli podpořit své oblíbence a dostat je tak na e-Stars Seoul 2011. Dnes už známe všechny pozvané týmy.Hlasování bylo rozděleno podle tří účastnických světadílů, konkrétně na Evropu, Asii a Ameriku, přičemž Evropa má na turnaji 6 slotů, Asie pouhé 3 a Amerika ještě o jeden méně. A jak tedy vypadá seznam pozvaných týmů?
Výchozí obrázek

Je tomu už několik týdnů, co bylo uzavřeno celosvětové hlasování, kde jste mohli podpořit své oblíbence a dostat je tak na e-Stars Seoul 2011. Dnes už známe všechny pozvané týmy.

Hlasování bylo rozděleno podle tří účastnických světadílů, konkrétně na Evropu, Asii a Ameriku, přičemž Evropa má na turnaji 6 slotů, Asie pouhé 3 a Amerika ještě o jeden méně. A jak tedy vypadá seznam pozvaných týmů?

EvropaAsieAmerika
{#Polsko} Frag eXecutors{#Čína} TyLoo{#Spojené státy americké} Evil Geniuses
{#Ukrajina} Natus Vincere{#Korejská republika} project_kr{#Spojené státy americké} UMX
{#Švédsko} fnatic{#Tchaj-wan} UMX
{#Švédsko} SK Gaming
{#Španělsko} x6tence
{#Dánsko} mTw 
{#Německo} mousesport  

Dále bude uspořádána kvalifikace pro domácí týmy. Nejlepší čtyři celky doplní pozvané týmy na seznamu a uzavřou tak šestnáctku účastníků.

Turnaj se bude hrát systém BO1, double elimination. Nově také uvidíme již dříve zmiňované mapy de_mirage a de_forge, které se nově připsaly na maplist tohoto eventu.

V Koreji se bude hrát od 19 do 21 srpna a to o prize money v celkové hodnotě €47, 000!

Kdo se stane vítězem letošního ročníku? Dokážou polští Frag eXecutors uhájit loňské prvenství, nebo je dokáže někdo sesadit? A jak zahrají v nové sestavě téměř bezchybní SK Gaming, nebo ukrajinští destruktoři z Na'Vi?

Zdroj: HLTV