Přejít k hlavnímu obsahu

Giant Cup 9 otevřel registrace a vydal mapy

Nedávno jsme Vás informovali o oznámení dalšího "ročníku" světoznámého turnaje Giant Cup (GC). Nyní se již můžete registrovat a začít trénovat mapy.Prestižní mezinárodní organizace ET-Leagues odstrartovala další GiantCup turnaj, tentokrát již devátý v pořadí. Ačkoliv se nehraje o žádné ceny, tak se ho pravidelně zúčastňují nejlepší hráči světa, aby se střetli o úznání ostatních.
Výchozí obrázek

Nedávno jsme Vás informovali o oznámení dalšího "ročníku" světoznámého turnaje Giant Cup (GC). Nyní se již můžete registrovat a začít trénovat mapy.

gc9

Prestižní mezinárodní organizace ET-Leagues odstrartovala další GiantCup turnaj, tentokrát již devátý v pořadí. Ačkoliv se nehraje o žádné ceny, tak se ho pravidelně zúčastňují nejlepší hráči světa, aby se střetli o úznání ostatních.

Nejúspěšnějším hráčem GC je {#Švédsko} Frostbeule, který vyhrál všech posledních 5 turnajů. Před pár dny se otevřely registrace, a tak se můžete pokusit jeho sérii navýšit. Během 2 dnů se přihlásilo 120 hráčů, a tak byl počet míst navýšen na 256.

Zároveň byl vydán mappack pro první kvalifikaci, který se uskuteční v sobotu 23. července. Stáhnout si ho můžete na oficiálních stránkách. Druhá kvalifikace příjde na řadu o týden později a finále 13. srpna.