Přejít k hlavnímu obsahu

ESC Gaming budou hrát německou EPS

25. 7. 2011 | 05:39 Counter Strike 1.6
Jako blesk z čistého nebe udeřila do srdcí německých fanoušků zpráva, že severská sestava ESC Gaming bude od příští sezóny hrát německou ESL Pro Series. Organizace tuto zprávu potvrdila v průběhu akce GameGune 2011.Prvním člověkem, kdo s touto novinkou mezi lidi přišel, byl norský Karl-William "kalle" Haraldsen, jenž se částečně prořekl v rozhovoru pro HLTV.org. Němečtí manažeři tedy nakonec vyšli s pravdou ven.
Výchozí obrázek

Jako blesk z čistého nebe udeřila do srdcí německých fanoušků zpráva, že severská sestava ESC Gaming bude od příští sezóny hrát německou ESL Pro Series. Organizace tuto zprávu potvrdila v průběhu akce GameGune 2011.

Prvním člověkem, kdo s touto novinkou mezi lidi přišel, byl norský Karl-William "kalle" Haraldsen, jenž se částečně prořekl v rozhovoru pro HLTV.org. Němečtí manažeři tedy nakonec vyšli s pravdou ven.

ESC Gaming doposud reprezentovali dvě sekce, německá a ta složená z předních severských hráčů. Bohužel "domácí" sestava dostala padáka a musela se s týmem rozloučit. Pouze jednomu německému hráči se podařilo protlačit do vlajkové sestavy. Jonas "jny" Opitz bude šestým hráčem a novým pilířem skandinávského týmu a bude vypomáhat v době, kdy bude jeden z hráčů neschopen nastoupit k zápasu ligy.


Stříbrní z GameGune 2011 ESC Gaming (foto:HLTV.org)

Základní část německé ESL Pro Series se hraje online, tudíž by neměli mít hráči problém kdykoliv zasáhnout do hry. Protože se musí dodržovat přísná pravidla ligy, mluvíme o pravidlu tří - tedy alespoň tři hráči musí bydlet na území Německa, přestěhuje se trio hráčů do centrály organizace. Od příštích měsíců bude trojice Andreas "moddi" Fridh, André "BARBARR" Möller a Tommy "tacky" Mosgaard bydlet ve Frankfurtu nad Mohanem, v bootcampu ESC Gaming.

Zbylé duo Markus "pronax" Wallsten a Karl-William "kalle" Haraldsen zůstanou na severu Evropy, kde jsou nadále vázáni ke svým školním povinnostem. Pokud prázdniny dovolí, sejde se celá pětka ve Frankfurtu, tým pak bude k dispozici i k oblíbeným Intel Night Friday Games. Ty patří k oblíbeným částem sezóny a fanoušci navštěvují tyto akce v hojném počtu.

Sestava ESC Gaming pro EPS Německo

{#Švédsko} Andreas "moddii" Fridh
{#Švédsko} André "BARBARR" Möller
{#Norsko} Tommy "tacky" Mosgaard
{#Švédsko} Markus "pronax" Wallsten
{#Norsko} Karl-William "kalle" Haraldsen
{#Německo} Jonas "jny" Opitz

Organizátoři letošní ESL Pro Series sezóny jsou rádi, že mohou v lize uvítat tento přední tým. Jsou radši, když uvidí v boji o titul světový tým, než kdyby se v lize potácel průměrný, skillově nedostačující celek.

Zdroj: ESL
Štítky: ESC Gaming